Wandelvakantie singles

Een wandelvakantie via single reizen 4You wat houdt dat in? Hou je ook van de natuur en ga je graag op een wandelvakantie? Ontdek onze unieke wandelvakantie singles bestemmingen en gezellige singles om samen een geweldige wandel vakantie te hebben. Als voorbeeld nemen we je mee de Alpen in, laten je Schotse kastelen zien en op avontuur naar Portugal. Onze wandelvakantie bestemmingen zijn uniek omdat we jou het ‘echte’ land laten zien. We nemen wandelroutes die normale toeristen niet te zien krijgen. Gebruik het filter op  om onze wandelvakantie voor singles te bekijken. Je kan kiezen uit een bestemming, thema en je budget.. ideaal! Mocht je met meerdere willen aanmelden, geen probleem we kunnen ook een wandelvakantie singles op maat maken 4You. Hoe werkt het? Je hoeft bij ons niet direct online de wandelvakantie singles te boeken. Stuur ons een mail met wat je zoekt, wij nemen jou op in onze database. Elke maand ontvang je van ons een overzicht met de reizen die we organiseren en welke je kan boeken. Zodoende zie je meteen de vertrektijden en de aantal deelnemers. Je hoeft dus niet eindeloos te zoeken op onze website naar Single reizen. Ontvang gewoon GRATIS onze reizen, ideaal! Ga je ook mee?

Waarom eigenlijk een wandelvakantie singles?

Wandelvakanties zijn tegenwoordig erg populair, ook wel hiken genoemd. Men is veel meer bezig met de natuur en wilt zich graag gezond voelen door buiten te zijn. Een wandelvakantie singles is ideaal om geestelijk tot rust te komen van een drukke baan. Ook is een wandelvakantie gezond omdat je vooral schone lucht inademt. In Nederland zie je ook jongeren die vaker bergschoenen kopen en de natuur intrekken om te wandelen. Uiteraard kunnen we een wandelvakantie singles combineren met een zonvakantie. Zoals Corfu is een ideale bestemming om te wandelen, zonnen en zeilen. Tijdens een gratis Skype meeting nemen we alle leuke opties door om de perfecte wandelvakantie singles samen te stellen 4You. Stuur ons een mail om Gratis en vrijblijvend alle wandelvakantie singles opties door te nemen. Meer informatie over een wandelvakantie singles? We hebben een eigen wandelvakantie website, bekijk: Wandelvakantie4you.nl

Waarom wandelvakantie singles via single reizen 4You?

Je hebt vast online al even rond gekeken op wandelvakanties singles. Wij onderscheiden ons met name op authenticiteit en persoonlijkheid. We houden niet van standaard locaties en reisbegeleiders die niets van het land weten. Wij willen je unieke delen van het land laten zien, een Wow factor genereren.. Het liefst zitten we met jou tijdens een wandelvakantie aan een kampvuur, lekker drankje en mooie verhalen na een dag wandelen. Ook zijn onze wandelvakanties singles uniek in de groepssamenstelling en zorgen dat iedere wandelvakantie singles een geweldige ervaring wordt.

De groepsindeling voor wandelvakantie singles

Voor de wandelvakantie singles is een groepsindeling erg belangrijk. Wandelen/Hike is erg populair waardoor de ene verder gevorderd is dan de andere. Tijdens een wandelvakantie singles zal leeftijd ook meer een rol gaan spelen. We moeten kijken naar de lengte van de routes, meer/minder pauzes etc. Wij delen deze vakantie dan ook in groepen van 30 +, 40+, 50 en 60+. Uiteraard zijn er fanatieke wandelaars tussen die het geen probleem vinden met de ‘jonge’ groep mee te gaan en een hoger tempo te hebben. Daarom nemen wij dit persoonlijk met iedereen door. Onze reisbegeleiders zorgen voor voldoende pauzes tussendoor en laten fantastische natuurgebieden zien. Ook sturen we jou een uitgebreid informatie pakket zodat je weet wat voor een kleding e.d. je mee moet nemen. Wij organiseren het hele jaar door wandelvakantie singles reizen en proberen je voor elke reis zo goed mogelijk voor te bereiden.

Volgende stappen naar een wandelvakantie singles

Op de homepage zie je een mooi filter wat je kan gebruiken om te zien wat wij aanbieden aan wandelvakantie singles ter inspiratie. Geen vertrektijden op de website? Klopt, We nemen je op in onze database en maandelijks sturen we je een update met onze te boeken reizen en sturen. Mocht je een leuke wandelvakantie singles hebben gevonden dan ontvangen wij graag een mailtje van je. We plannen vervolgens GRATIS en vrijblijvend een Skype/whatsapp/Telefoon gesprek in om de reis door te nemen. Tevens adviseren wij jou ook bij andere mooie wandelvakantie opties. Wanneer we samen een mooie wandelvakantie hebben gevonden maken we de rest compleet. We maken een groepsindeling en zorgen dat jij met de groep in contact komt en sturen een aanbetaling factuur. Iedereen happy? Dan boeken wij de wandelvakantie singles en dan gaan we! Tussentijds sturen we je alle informatie zoals vliegtickets en een informatiepakket. Wij staan bekend om een snelle en persoonlijke service voor een wandelvakantie singles. Mocht je tussentijds vragen hebben kan je ons altijd benaderen en zelfs het Chat scherm gebruiken. Mocht je liever face2face de wandelvakantie singles doornemen? Geen probleem, we komen graag bij je langs en organiseren regelmatig een informatie avond. Hopelijk hebben wij op deze pagina een kleine indruk gegeven wat onze wandelvakantie singles inhoudt en wat we kunnen bieden. Bekijk onze reizen op de website en we zien je hopelijk snel tijdens een van onze wandelvakantie single reizen 4You.

Populaire Single reizen

  • all
  • Buiten Europa
  • Actief
  • Luxe
  • Zon
single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons

GOT A QUESTION?

Dont hesitate
to call us.

001 243 1124support_img