Wandelen met de boswachter.

Beleef de natuur zoals je hem nog nooit beleefd hebt! Wandelen met de boswachter is uniek, wat wij aanbieden! Leendert onze gids verzorgd voor jou een unieke dag excursie in de natuur. Ons doel is om iedereen die in de stad woont de geweldige bossen van de Veluwe te laten zien. Tijdens deze dag ben je heerlijk de hele dag in de natuur, hapjes & drankjes, lekker wandelen, en je gaat ontspannen weer naar huis. Ga samen met Leendert op safari en op zoek naar de big 5 van de Veluwe o.a. Reeën, zwijnen, edelherten, vossen en moeflons. Je hoeft dus niet naar Afrika om mooie dieren in het wild te zien. Ook tijdens het wandelen met de boswachter zal Leendert alles uitleggen hoe je de sporen van verschillende dieren herkent. Wil je wat meer van de natuur zien en een ontspannen dag beleven? Meld je dan nu aan voor een dag wandelen met de boswachter!

Wat kan je verwachten tijdens het wandelen met de boswachter?

Wij als single reizen 4You bieden dit dag arrangement aan inclusief toegang tot het bos en alle hapjes, drankjes zijn inbegrepen. De hapjes zullen lokale lekkernij zijn en puur uit het bos. Als het weer het toe laat maken we een kampvuur, borreltje erbij.. genieten! Deze dag excursie zal een hele middag duren en wordt geheel begeleid door Leendert. Hij is een gedreven natuurfanaat en kan je alles vertellen over de natuur. Hij vertelt je alles over hoe de dieren leven, een tocht langs plekken waar je normaal nooit zal komen. Uiteraard blijft het de natuur dus we kunnen geen garantie geven dat je daadwerkelijk ook zwijnen, edelherten zal zien. Desalniettemin, zal je een ervaring rijker zijn en een mooie dag in de natuur beleven.

Leendert zal je meer van de natuur te laten genieten en om je meer kennis en respect te laten krijgen voor diezelfde natuur. Dit helpt je om op basis van kennis ook goed overwogen beslissingen te maken wat je doet in en mèt de natuur. Je hoeft niet naar Afrika om wilde dieren te zien. Ook in Nederland kun je speuren naar wild tijdens de Grote Vijf safari’s van Staatsbosbeheer. Ga samen met de boswachter van op zoek naar reeën, zwijnen. Onderweg laat de boswachter je zien waar en hoe het dier leeft en hoe je zijn sporen herkent. Een tocht langs plekken waar je normaal niet zomaar komt… Leendert woont en werkt op de Veluwe, hij kent het bos op zijn duimpje en zal jou een onvergetelijke dag verzorgen. De hele dag wandelen, een kampvuur, wellicht een hertenbiefstuk in het seizoen, zin in??

Wanneer wordt de dag excursie aangeboden?

Elke maand bieden wij een arrangement aan om te wandelen met de boswachter. Het gehele jaar is er veel te zien in de natuur waardoor we elke maand dit kunnen aanbieden. Een winterse dag door de sneeuw, afsluiten met een lekkere Jagermeister om weer warm te worden. Het brullen van de edelherten, het voorjaar wanneer het bos in bloei is, de herfst met mooie kleuren van bladeren. De veluwe is een prachtig gebied om eens gezien te hebben. Een kookworkshop en het speuren van het wild bieden wij ook aan.

Hoe meld ik mij aan voor een safari op de Veluwe?

Ook families met kinderen, ouderen etc. Kunnen zich bij ons aanmelden voor deze dag excursie. Leuk om mensen uit het hele land te leren kennen. Aanmelden gaat heel makkelijk, stuur ons een mailtje met hoeveel personen je wilt komen en wij bevestigen dit per mail.

Populaire Single reizen

  • all
  • Buiten Europa
  • Actief
  • Luxe
  • Zon
single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons