singlereizen

Vrienden maken tijdens Singlereizen

Waarom we singlereizen eigenlijk groepsreizen noemen

We kennen je probleem, je wilt graag op vakantie maar jouw vrienden hebben allemaal een relatie of je partner gaat liever op een ander type vakantie. Met Singlereizen 4you vertrek jij op een super leuke actieve groepsreis voor singles van 5-10 personen. Denk maar eens aan bestemmingen als Zweden, Noorwegen, Turkije en Marokko. Wist je overigens dat 95% van onze reizigers de groepsreis alleen boekt in Nederland? Geen reden om je dus single te voelen! De overige 5% wordt geboekt met een broer/zus of beste vriend/vriendin. Veel reizigers willen niet worden geassocieerd met singlereizen. Singlereizen 4you biedt daarvoor de perfecte oplossing! Lees snel verder! singlereizen

Kleine singlereizen groepen

Doordat onze singlereizen groepen klein zijn, is er veel aandacht voor persoonlijk contact. Hierdoor ontstaat er al snel een goede klik tussen je medereizigers en de reisbegeleider. Nog een voordeel, je hoeft bij een kleine groep niet met zoveel mensen rekening te houden. Andere singlereizen organisaties hebben grotere groepen en heb je meer met massa te maken. Je hebt dus meer eigen inbreng in het reisprogramma van de singlereizen! De hoofdlijnen van de reis liggen vast, maar samen met de reisbegeleider en jouw medereizigers kunnen wij hier jouw eigen reiservaring van maken. Tof, niet? Heel gemoedelijk de singlereizen.

De indeling van singlereizen

Ben jij een avontuurlijke reiziger met een gezonde conditie, die op een gezellige manier samen met anderen ervaringen wilt delen? Dan zijn de actieve singlereizen groepsreizen voor singles van Singlereizen 4you zeker iets voor jou! Klik snel verder naar de toffe bestemmingen. Ook leuk om deze specials te bekijken. Maar wie zijn nu onze single reizigers? Je moet minimaal 18 jaar zijn op het moment van de reis. Nu vraag je je misschien af.. tot welke leeftijd gaan jullie dan? Tot dat je ons moe bent! Het draait er bij ons namelijk niet om welke leeftijd je hebt of dat je nu single bent of niet. Wij hebben wel een globale groepsindeling zoals 30+ 40 + en 50+ zodat je snel in een groep komt waar de klik groot is.

Openstaan voor avontuurlijke singlereizen

Zolang je maar openstaat voor avontuurlijke bestemmingen en houdt van je grenzen te verleggen. Het leven van singlereizen 4you begint nu eenmaal aan het einde van zijn comfort zone en dat gevoel willen wij met jou delen. Wij vinden het delen van leuke reiservaringen met gelijkgestemden belangrijker dan jou in te delen bij een bepaalde leeftijdscategorie. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en het opdelen kan alleen maar leiden tot verkeerde verwachtingen. Overigens is het maken van nieuwe vrienden veel leuker! singlereizen

Zie jij het al voor je?

Samen ontbijten, gezellig samen muziek luisteren tijdens de reis naar de volgende bestemming, samen raften, samen barbecueën, samen bij het kampvuur, samen verblijven in gave vakantiehuizen….. Singlereizen 4you. Wat is er leuker dan samen reiservaringen te delen? Ga je ook mee? Elke maand sturen wij jou een overzicht met alle nieuwe singlereizen. We hebben geen jaarplanning en vinden het leuk om flexibel te zijn in onze singlereizen. Onze website is bedoelt om inspiratie op te doen voor verschillende reizen en wij sturen de details. Stuur ons een leuke mail en we hopen je snel te spreken.

About the Author

By singlereizen2 / Administrator

Follow singlereizen2
on feb 22, 2019

single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"




"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"




"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons