Er zijn 1001 situaties te bedenken, waarin een touringcar huren de beste en vaak ook de leukste oplossing biedt. Of je nu een bedrijfsuitje plant, een dagje uitgaat met je familie of je bruiloftsgasten van a naar b wilt vervoeren, er zijn touringcars te huur voor iedere gelegenheid!

De voordelen van een touringcar huren

Ben je een bedrijfsuitje aan het plannen? Dan is de touringcar het ideale vervoersmiddel. Ten eerste ga je met zijn allen op pad, waardoor iedereen al lekker in de sfeer komt. Ten tweede heb je geen BOB nodig. Mocht er aan het eind van de dag wat geschonken worden, dan kan iedereen daar van genieten. Ten derde is het natuurlijk veel milieubewuster om met zijn allen in de bus te stappen dan dat iedereen met zijn eigen auto komt. Een touringcar kan ook handig zijn op je bruiloft. Stel je hebt veel daggasten die zich van de ceremonie naar het restaurant moeten verplaatsen. Het restaurant is ver weg, misschien is niet iedereen met de auto en/of er zijn weinig parkeergelegenheden. Hoe ideaal is het dan dat je gewoon een touringcar kunt laten aanrijden en het vervoer voor je daggasten tot op de puntjes is verzorgd!

Touringcar huren voor iedere gelegenheid

Natuurlijk heb je geen dubbeldekker bus nodig wanneer je enkel met een klein groepje een dagje uitgaat. Stel je wilt naar de dierentuin met je partner, kinderen en de opa’s en oma’s. De midi-bus die ruimte biedt voor maximaal 20 personen is dan waarschijnlijk groot genoeg. Voor grotere groepen kies je voor een tourist car die, afhankelijk van het model, maximaal 50 tot maximaal 70 personen kan vervoeren. Daarnaast kun je kiezen uit de luxere Royal class, de dubbeldekker die tot wel 89 personen kan vervoeren, de rolstoeltouringcar met invalide lift, de fietsbus voor fietsuitjes en natuurlijk de ouderwetse Amerikaanse schoolbus. Deze laatste optie is vooral heel origineel voor het vervoeren van gasten op een bruiloft.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *