Stappenplan Single reizen 4you

Hierbij willen we wat meer informatie geven hoe wij werken van single reizen 4You. Wat leuk dat je besloten hebt om deel te nemen aan leuke single reizen, waar start je? Wij van single reizen 4You regelen de gehele reis voor jou zodat je alleen hoeft te genieten. Hieronder hebben wij een stappenplan samengesteld zodat je een beter overzicht hebt hoe de single reizen werken, hoe wij werken en wat je te wachten staat als je met ons contact opneemt.

single reizen

Stap 1 geef je GRATIS op voor single reizen

Ben je ook single en heb je besloten om deel te nemen aan leuke single reizen? Stuur ons een vrijblijvende email met wat je zoekt en vooral wat je leuk vindt! Wij nemen je op in onze 4you community:) Elke maand sturen wij een mail met onze nieuwe verrassende single reizen. Je ziet alle informatie zoals data, aantal reizigers en natuurlijk de kosten. Geen data op de website? Niet direct boeken? Wij zijn een warme familie en geen standaard reisbureau. Maar liefst 85% van onze Single reizen worden weer geboekt door deze manier van werken. De website fungeert daarom meer om single reizen inspiratie op te doen. Het geeft een beeld van wat voor een reizen we organiseren en waar we zoal heen gaan. De Single reizen zijn voorbeelden en dus al geboekt in voorgaande jaren en worden elk jaar weer georganiseerd door ons.

Stap 2 Samen de Single reizen doornemen.

Je hebt ons een mail gestuurd en bent GRATIS lid geworden van onze community. Je bent nergens aan gebonden en zijn geen verplichtingen. Je voelt je niet meer ‘alleen’ en je hebt nu de kans om leuke single reizen te boeken via ons. Zoals aangegeven sturen wij elke maand de beschikbare single reizen door. Als je leuke single reizen hebt gevonden is het bingo! Mocht je nog vragen hebben over de details, geen probleem we zijn er voor je!

single reizen

Stap 3 boeken maar de single reizen

Mocht er geen vragen zijn en is alles duidelijk dan sturen we je een bevestiging. Je krijgt een overzicht van de reizigers en kan alvast met hen contact opnemen (we doen een check ivm privacy of iedereen dat wilt). Ook in het boekingsoverzicht staan alle details m.b.t.. accommodatie, de vluchtgegevens en de leuke activiteiten. Ook sturen we een factuur met de aanbetaling. Je betaald de single reizen dus pas als je een reis bevestigd hebt en de informatie hebt ontvangen. Als de vertrekdata dichterbij komt geven we steeds meer informatie zoals wat handig is om te pakken in je koffer. Mocht je single reizen buiten Europa hebben geboekt, dan sturen we extra informatie over vaccinaties.
single reizenHet zijn 3 makkelijke stappen om single reizen te boeken. Over het algemeen zijn onze deelnemers hoger opgeleid en vooral reislustig. Heb je geen fancy Masters degree? Geen probleem! We hebben al vele verhalen aan een kampvuur gehoord van die ene ondernemer zonder opleiding en super succesvol is! Maar moet ik dan succesvol zijn? Nee, voor ons is respect belangrijk en iedereen heeft een mooi levensverhaal. We willen dus dat je thuis voelt met de mensen waar je mee op reis gaat en niemand buiten sluiten. Het matchen is dus een belangrijke toegevoegde waarde van ons omdat we gelijkgestemden samen brengen tijdens de single reizen. Kortom, ga je ook mee met onze single reizen?

single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons