Single rondreizen

Single rondreizen is super leuk met andere singles om een land echt te leren kennen. Ons uitgangspunt is om een land echt te leren kennen. Onze focus is om leuke andere singles te ontmoeten, een geweldige reis te maken met deskundige Nederlands sprekende reisleiding. Onze single rondreizen zijn compleet, meestal all inclusive, diverse excursieprogramma’s en vooral geen massa toerisme. Geef je hier GRATIS op en ontvang maandelijks ons Single rondreizen aanbod. Stuur ons een e-mail en laten we samen al onze single rondreizen doornemen. Op onze website vind je een mooi aanbod van voorbeeld rondreizen voor jou als single ter inspiratie. We hebben bestemmingen waar je waarschijnlijk nog niet bent geweest. Je zal als single al een hoop van de wereld gezien hebben, wij willen net die wow factor creëren van ‘ Dat klint goed, hier ben ik nog niet geweest’. Wat dacht je van Hiken in Canada, een rondreis door Iran of op Safari door Tanzania met een afsluiter op Zanzibar. Voor Amerika en Azie hebben we zelfs een eigen website: Amerikareizen4you & Aziereizen4you

Wij zijn geen organisatie waar je tijdens de single rondreizen achter een vlaggetje loopt met een reisleider die alles uit een boekje voorleest. Wij hebben tijdens onze single rondreizen een focus dat de reisleiding zelf een connectie heeft met het land. Bijvoorbeeld de bestemming Iran, Ashkan is geboren in Iran en verder in Nederland opgegroeid. Hij spreekt de taal en vertelt vanuit zijn hart. Onze rondreis door Canada wordt verzorgd door Petra. Ze is verliefd geworden op Canada en laat jou de prachtige natuur zien waar de normale massa toerisme stroom niet komt. Tijdens de single rondreizen laten wij jou het echte land zien, authenticiteit is key 4You.

Single rondreizen groep indeling

rondreizen voor singles zijn erg populair. Wij als Nederlanders hebben een focus op carrière en een druk leven waardoor je graag met gelijkgestemden een single rondreis wilt maken. Wij maken een mooie groep samenstelling waardoor je snel een klik hebt met de groep. Vooraf koppelen wij jou aan de overige reizigers zodat je elkaar al leert kennen voordat je het vliegtuig instapt. Rondreizen voor singles zijn bedoelt voor alleenstaanden. Je beleeft samen mooie avonturen en geniet van een heerlijke vakantie met leeftijdsgenoten. Wij bieden verschillende single rondreizen aan met leuke extra activiteiten zodat je je niet snel zal vervelen. Wij maken een indeling op achtergrond, opleiding en voornamelijk leeftijd. Tijdens onze single rondreizen maken wij een selectie van single reizigers tussen de 3040, 40-50, 55+.

Wat maakt single rondreizen anders dan een normale vakantie. Met onze single rondreizen ben je actief een land aan het verkennen. Je leert en ziet meer over de natuur en cultuur tijdens de rondreizen. Een zonvakantie is bijvoorbeeld puur bedoelt om lekker bij te komen en een mooi kleurtje te krijgen. Tijdens onze rondreizen willen wij met name het ‘echte, authentieke’ land laten zien. Wij werken ook samen met Nederlandse families die in het buitenland een Hotel zijn gestart. Ze laten jou met een groep singles de omgeving zien en hebben meer te vertellen dan een standaard reisgids. Hierdoor onderscheiden wij ons als bedrijf: geen massa toerisme, unieke bestemmingen en reisleiders die echt wat te vertellen hebben.

Aanmelden voor de single rondreizen

Er zijn natuurlijk een aantal aanbieders op de markt die ook als specialisatie single rondreizen hebben. Bekijk daarom onze website goed en plan met ons een Skype/telefoon/whastapp call in. Hierdoor om zoveel mogelijk informatie in te winnen over onze rondreizen. Je kan bij ons niet online boeken omdat we persoonlijk zijn. We nemen samen alle reizen door en komen met een voorstel waar jij een bevestiging op geeft. Zodoende willen wij meer persoonlijkheid leveren en weten we zeker dat je tevreden bent over de single rondreizen die je gaat maken. Bekijk daarom onze website goed en meld je GRATIS aan voor het laatste single rondreizen aanbod. Tijdens ons gesprek nemen we alles door en geven we opties waar je wellicht nooit aan hebt gedacht. Ga je ook mee op single rondreizen..?

Populaire Single reizen

  • all
  • Buiten Europa
  • Actief
  • Luxe
  • Zon

 

single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons