Specialist in Single reizen

Ben je ook single en hou je van leuke reizen maken? Lees dan verder.. Wij als single reizen 4you zijn gespecialiseerd in unieke single reizen. Je kan bij ons per maand sparen voor een mooie reis, Nederlandse reisleiders en je hoeft niet meteen online te boeken. Bekijk onze website en neem alle single reizen goed door. Wanneer je een leuke single reis hebt gevonden stuur ons dan een e-mail. We nemen meteen contact met je op om een Skype/telefoon gesprek in te plannen. We nemen alle single reizen door en helpen je met de beste keuze te maken. Ons service team staat klaar om samen naar jouw wensen te kijken en een leuke keuze te maken voor single reizen.

Populaire Single reizen

  • all
  • Buiten Europa
  • Actief
  • Luxe
  • Zon

 

Wat voor een single reizen Thema’s en bestemmingen bieden wij aan.

Wij snappen dat je al aardig wat van de wereld gezien hebt en niet zit te wachten op massa toerisme tijdens de single reizen. Onze focus tijdens het selecteren van bestemmingen ligt met name bij authenticiteit en de ‘echte’ cultuur/natuur laten zien. Zodoende wonen een aantal van onze reisleiders lokaal en hebben meer kennis over de omgeving tijdens de single reizen. Onze Thema’s zijn het hele jaar te boeken en bieden dan ook het hele jaar single reizen aan. We bieden dag excursies aan in Nederland maar ook rondreizen over de hele wereld. De bestemmingen tijdens de single reizen variëren van een safari in Tanzania met een afsluiter op Zanzibar tot een rondreis door Iran (Perzië). Verder is hiken tegenwoordig heel erg hip, we nemen je mee op een wandeltocht door Zweden. Tijdens een kampvuur genieten van een hapje en drankje, wat wil je nog meer! Ook hebben we voor de actieve singles het nodige te bieden; fietsen door Spanje of een Yoga retreat zijn leuke opties! Elk jaar bieden we in November een unieke single reis aan om olijven te plukken in Spanje. Je zal het hele proces meemaken van olijven plukken tot olijfolie, uiteraard gaan we lekker ruiken en proeven.

single reizen

Waarom zijn Single reizen zo populair?

Een aantal jaar geleden was het nog ‘eng’ om met vreemden op vakantie te gaan. De Nederlandse maatschappij was nogal ouderwets maar daar is gelukkig verandering in gekomen. Men zoekt graag gelijkgestemden op en onderneemt graag mooie reizen over de hele wereld. De term single reizen is populair geworden omdat er meer singles komen in de maatschappij. Men studeert langer, focus op carrière en gaat pas op latere leeftijd settelen. Ook gaan er steeds meer mensen scheiden waardoor er meer singles ontstaan rond de 40-50. Het is een unieke doelgroep waar wij op richten; reislustig en vooral actief. Wij als single reizen 4You hebben dan ook een focus op jou, we bieden een informele setting en hopelijk maak je vrienden voor het leven. Ons bedrijf heeft geen focus op ‘daten’ tijdens de reizen. Uiteraard ben je op vakantie en bestaat de kans dat je de liefde van je leven tegenkomt. Wij houden van een informele sfeer en willen zorgdragen dat iedereen happy is en uitgerust weer thuis komt.

Ook hebben we heerlijke luxe single reizen:

 

single reizen

Wat zijn de stappen om mij aan te melden voor single reizen?

Wanneer je onze website hebt bekeken en een aantal leuke opties hebt gezien, stuur ons een e-mail met jouw wensen en opties. We nemen meteen contact met je op en plannen een Skype/telefoon gesprek. Wanneer we een leuke single reis hebben samen gesteld sturen we jou een reisofferte wat jij kan bevestigen. Daarna volgt pas de factuur zodat je zeker weet dat je een leuke reis hebt gekozen en wellicht vaker single reizen wilt maken via ons. Als wij de minimale aanmeldingen binnen hebben voor een reis gaan wij een match maken voor een groep en koppelen we iedereen aan elkaar. Zodoende weet je vooraf met wie je op reis gaat. We plannen bijvoorbeeld een vrijdagmiddag borrel als er een grote reis buiten Europa is zodat iedereen alvast weet met wie je op single reizen gaat. Wanneer iedereen is gekoppeld voor de single reizen gaan we alles boeken en kan het avontuur beginnen.

single reizen

Wat zijn de garanties die wij als single reizen bieden.

De toegevoegde waarde van onze single reizen organisatie is met name de groepssamenstelling. Wij krijgen dagelijks veel aanmeldingen binnen en selecteren een groep op basis van Leeftijd, opleidingsniveau en kijken naar de achtergrond (beroep). Dit doen wij om er zeker van te zijn dat jij tijdens single reizen gelijkgestemden gaat ontmoeten en er een leuke klik zal ontstaan. Het kan uiteraard voorkomen dat we voor een single reizen net te veel/weinig mensen nodig hebben . Dan doen we altijd een voorstel in groep of er iemand bijgevoegd kan worden. Bijvoorbeeld, een actieve man van 50 die het leuk vindt om met mannen van 35 een fietstocht te maken door Spanje wat ook super gezellig is. Kortom, bekijk onze website goed en neem alle single reizen rustig door. Ga je ook mee met single reizen 4You..?

 

single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons