Single Reizen Zweden – Hiken

Single reizen 4You neemt je mee naar Zweden

Wij als 4you staan bekend om een unieke reisorganisatie die je het ‘echte’ land laat zien. Tijdens deze hike trip hebben wij een mooie single reis samengesteld waar we veel kampvuren hebben gemaakt. Iedereen is weer voldaan thuis en aan het nagenieten, hierbij een leuk artikel over onze single reizen in Zweden. Wandelen wordt ook wel ‘hiken’ genoemd en is erg populair. Zweden kent ongeveer 400 hiking trails, wij als single reizen 4you hebben dus een hoop mooie spots om te laten zien. Verder heeft Zweden ongeveer 350 berg hostels, berg stations en berghutten waar je makkelijk kan verblijven. Een uniek land wat wij als single reizen 4You graag aan jou laat zien.

In Zweden kent iedereen het ‘allemansrätten’ wat inhoudt dat iedereen mag gebruik maken van alle grond zowel in publiek als privé bezit. Enige voorwaarde is dat de natuur niet wordt aangetast. Zweden heeft ene grote focus op het behoud van de natuur wat voor onze single reizen 4You ook belangrijk is. Momenteel zijn we ook bezig met elke nieuwe klant die zich aanmeld bij single reizen 4You, planten wij een boom in Zweden. Wij als single reizen 4you geloven dus in positieve Karma. De hiking trails lopen door prachtige bossen en weiden. Het land is een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. Wij als single reizen vinden Zweden prachtig, heerlijk een kampvuur maken, met een drankje naar de sterren kijken. Ga je mee? Ook heeft Zweden veel mooie eilandjes waar je met een kano naartoe kan. Het avonturen eiland Hasselö heeft bijvoorbeeld een geweldig hikingpad.

Noord en Zuid Zweden

Noord Zweden staat met name bekend om meer ruigheid en waar je het Noorderlicht kan zien. Wij als single reizen 4You bieden deze reis ook aan, kijk hier voor meer informatie. Zuid Zweden is naar onze mening een van de beste plekken in Scandinavie om te hiken, wandelen en kamperen. Ontdek de Skåneleden: een langeafstandswandelpad met talloze routes door het diverse natuurschoon van Skåne. Het Skåne heeft alles waar de Zweedse natuur om bekend staat: grote kliffen, veel bos en hele grote meren. Volgens veel klanten van single reizen 4You is Zuid Zweden dan ook een ultieme wandelbestemming. Skåneleden is een gemarkeerd wandelpad van ruim 1000 kilometer. Wij als single reizen 4you laten alleen delen van dit gebied zien omdat het gebied zeer groot is! Tijdens onze single reizen pakken we routes van ongeveer 5 tot 25 kilometer zodat er genoeg tijd over is om te ontspannen. Tijdens onze single reizen vinden wij het belangrijk om een goede combi te hebben van ontspanning en activiteiten. Kortom, slapen in een mooie berghut, lekker aan een meer van het zonnetje genieten, een biertje en een kampvuur! Wat wil je nog meer tijdens onze single reizen? Uiteraard heb je genoeg tijd om tijdens een wandelreis van single reizen 4You elkaar te leren kennen en vrienden voor het leven te maken. Wij gaan binnenkort met een drone op pad om tijdens onze single reizen de mooie natuur te filmen en een ‘wow’ factor creëren voor Zweden. Hou je van filmen, foto’s maken en vind je het leuk om blogs te schrijven voor het merk single reizen 4You? Voor ons is content heel erg belangrijk dus schroom niet en stuur ons een mail voor een koffie te doen.

Informatie Zweden voor de single reizen 4You

Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland en grenst aan Noorwegen en Finland. De kustlijn beslaat ongeveer 2700 kilometer, met ontelbaar veel eilanden, loopt vanuit het noordoosten via de Botnische Golf, de Oostzee, de Sont en het kattegat door tot aan het Skagerrak. Wij organiseren veel single reizen in Zweden omdat het singles veel te bieden heeft; wandelreizen, wintersport, mooie steden en dorpjes. Zweden is bezaaid met meren, circa 96 duizend, en zou daarom als ‘waterland’ gezien kunnen worden. Het land is gigantisch en toch wonen er maar 9 miljoen inwoners op een oppervlakte van 20 inwoners per km2 . Nederland is 11 keer kleiner en heeft 400 inwoners per km2, dit om een idee te geven hoeveel ruimte Zweden te bieden heeft.

Single reizen 4You aanmelden voor een wandelreis in Zweden.

Wij als single reizen 4You bieden het hele jaar door wandelreizen aan over de hele wereld. Voor Zweden organiseren wij single reizen met name aan in het voorjaar en het najaar. De winters kunnen vrij koud worden en dan bieden wij met name wintersport vakanties aan in Zweden. Wij werken niet met exacte datums omdat we tijdens onze single reizen een focus hebben op de groep. Wanneer we een leuke groep hebben samengesteld met gelijkgestemden dan doen we een voorstel qua data. Hierdoor kunnen we ook goedkopere vliegtickets krijgen wat jou in de portemonnee scheelt. Ben je nieuwsgierig naar onze wandelreis in Zweden? Stuur ons dan een mailtje en plannen we een Skype gesprek om samen de single reizen door te nemen.

About the Author

By singlereizen2 / Administrator

Follow singlereizen2
on okt 19, 2017

single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons