Single reizen – de voordelen

Single reizen – de voordelen om single te zijn

Single reizen is in het algemeen een eng idee en de maatschappij drukt op je schouders om een relatie te hebben. Je leest overal hoe fijn het is om een relatie te hebben en we snappen dat jij hier als single wel eens moedeloos van wordt. Waarom moet ik eigenlijk een relatie hebben en zijn zoals iedereen? In dit artikel willen we dieper inzoomen op wat nou eigenlijk de voordelen zijn om singel te zijn en waarom single reizen nou zo leuk is om deel te doen.

Volgens vele onderzoeken leven singles gezonder als ze een relatie hebben. Uiteraard zijn er ook andere onderzoeken gedaan. Single zijn kan niet altijd even leuk zijn zoals met kerst, Valentijnsdag of als de zomer vakantie komt en met wie moet je nou eigenlijk op vakantie? Dit zijn momenten waarop je geconfronteerd wordt met de harde werkelijkheid. Wij hebben een aantal leuke redenen onder elkaar gezet waarom single zijn leuk is en waarom single reizen dus de moeite waard is.

Relaties kosten geld – single reizen zijn leuker

Al die lekkere hapjes uit eten, biosje, valentijns cadeaus, reiskosten naar je geliefde en al die gezellige wijntjes. Uit onderzoek is gebleken dat het hebben van een relatie relatief duur is. Je hebt als vrouw meer geld over om lekker te shoppen en als man vaker een biertje te drinken met de boys. Kortom, meer tijd en geld om leuke single reizen te maken.

Social Media controle

Ken je de controle op social media? Als je in een relatie zit willen mensen vaak laten zien hoe verliefd je bent – tijdens de single reizen heb je hier geen last van. Als die kusjes op instagram of Facebook, blehhh heb jij geen last van. Jij post lekker een mooie foto met leuke singles tijdens onze single reizen. Je zit nergens aan vast en je kan voornamelijk doen wat jij wilt. Geen moeilijk gedoe om bevestiging te zoeken en lekker van de single reizen genieten. Love yourself!

Huisinrichting

Wist je dat de meeste relaties kapot gaan aan geld en huisinrichtingen en niet aan single reizen? Dames willen voornamelijk huiselijk, knus en gezelligheid. Mannen houden voornamelijk van stoere meubels en ken je het fenomeen de ikea meubels in elkaar zetten? Dan ben je het eindelijk eens hoe je het huis wilt inrichten, je gaat samenwonen en dan.. de ikea meubels! Hier komen veel ruzies uit en hier heb jij als single geen last van. Je laat de Ikea alles bezorgen en je kan je huis inrichten zoals je zelf wilt. Het scheelt dat je niet hoeft te delen, je eigen zin kan doen en geen snurk iemand naast je hebt liggen in je grote bed. Heeerlijk!

Tijd voor jezelf en eigen ontwikkeling – single reizen avontuur

Je bent de hele dag druk op het werk, druk sociaal leven en dan kan het heerlijk zijn om lekker alleen bij te komen op de bank. We snappen dat je de hele dag mensen om je heen hebt en nu een huis zelf hebt ingericht, geen rekening hoeft te houden met een ander. Schat, doe je de lamp uit? Schat, doe je de wc bril naar beneden? Je kan iemand wel achter het behang plakken soms. Je hebt nu alle tijd om de single reizen te maken die je altijd al hebt willen maken, naar Nepal de monniken bezoeken vind niet iedereen leuk. Nu is de tijd om het te doen en aan jezelf te werken, daarom zijn de single reizen 4you zo leuk, je bent niet alleen. We snappen dat alleen reizen niet leuk is daarom kan je lekker vrijgezel zijn en met onze single reizen mee. Heb je weleens in de woestijn geslapen? Wij nemen je mee. Je hebt meer geld over dus waarom ga je niet mee naar Michelin sterren restaurants en deelnemen aan wine & dine single reizen. Na alle single reizen zelfontplooiing weet je beter wie je bent en wat je wel/niet zoekt in een relatie. Zodoende sta je meer open voor een relatie en sta je voornamelijk sterker in je schoenen. Het is daarom leuk om tijdens de single reizen gelijkgestemden te ontmoeten en samen dit te bespreken.

Eigen keuze in single reizen en de TV

Wanneer de vakantie dichter bij komt zullen er concessies gemaakt moeten worden op bestemmingen. Lekker aan het strand, stoere roadtrip of shoppen . Als single heb je hier geen last van, single reizen geeft je alle vrijheid. Wat vindt JIJ leuk en welke single reizen wil jij voornamelijk maken. Zodoende ga je met gezellige mensen op reis maar kan je wel zelf beslissen waar je heen wilt tijden leuke single reizen. Ook een leuk voordeel zijn de keuzes in series, films. Je hoeft niet meer alle James bond films of kerst Sissi films te zien. Heerlijk, vrijheid om zelf de voetjes op de bank te ploffen en naar je eigen muziek te luisteren en films te bekijken en inspiratie op te doen voor mooie single reizen.

Conclusie van het single zijn

Wat ons betreft betekent single zijn vrijheid om zodoende zelf keuzes te maken. Je bent niet alleen en je hoeft niet bang te zijn om die maatschappij die op je schouders drukt. Wij zijn met name Millennials die zich willen ontwikkelen en het settelen komt allemaal wel. Wij als single reizen 4You bieden de mogelijkheid om gelijkgestemden te ontmoeten en te genieten van het single zijn. Wellicht kom je de ware tegen tijdens de single reizen, who knows! Hopelijk hebben wij je hierbij weer wat moed gegeven om lekker te genieten en niet te treuren dat je alleen bent. Wij zijn er 4You en Ga je ook mee met leuke single reizen?

 

About the Author

By @Terry / Administrator

Follow terry
on dec 01, 2017

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons