Single reizen Turkije bestemming

Single reizen Turkije heeft veel te bieden voor onze Single reizen klanten. Naast de zon en all inclusive hotels heeft Turkije veel te bieden. Hierbij willen we wat meer vertellen over waarom single reizen Turkije zo leuk is. We hebben Nederlandse partners ter plaatsen; je wordt altijd persoonlijk opgehaald van het vliegveld, heerlijk eten, genieten van de zon, avontuurlijke activiteiten!

lees verder wat wij jou verder allemaal te bieden hebben in Turkije… De volgende single reizen Turkije Thema’s hebben wij:

Wat hebben wij te bieden in Turkije

Het aanbod wat wij aan Single reizen Turkije hebben is groot. Cultuur opsnuiven in steden zoals Istanboel; een bruisende stad, oud en modern tegelijk, weliswaar niet de hoofdstad maar toch het kloppend hart van Turkije. Dwaal rond in het Topkapi paleis, onderga de grootsheid van de Aya Sofya, vaar over de Bosporus, verdwaal op de markt.
Voor de actieve single hebben wij o.a. raften, boottochten, wellness/yoga reis en mooie hike routes. UIteraard kan je naast een all inclusive arrangement deze activiteiten ondernemen zodat je niet de hele week aan het strand ligt te bakken. Ook gezellig om dit te doen met een groep gelijkgestemden.


We willen tijdens de single reizen Turkije zoveel mogelijk massa toerisme vermijden. Na een avondje gezellig borrelen in Antalya vinden we het ook leuk om jou de ongerepte landschappen, de hippie markten en de kleine intieme baaitjes te laten zien. Kortom, single reizen Turkije heeft zeker veel te bieden en zit ongetwijfeld iets voor jou tussen. Wij bieden een informele sfeer en vind nieuwe vrienden en vriendinnen tijdens onze single reizen Turkije. Ga je ook mee?

Single groepsreis Turkije

Een groepsreis met gelijkgestemden klinkt als een enge stap maar is het zeker niet, en wij helpen je om comfortabel te voelen. Wij maken een mooie selectie aan singles op basis van leeftijd, opleiding en interesses. Dit is onze toegevoegde waarde en hierdoor zal er snel een klik ontstaan omdat je met gelijkgestemden bent. Je gaat met leeftijdsgenoten lekker ontspannen, samen eten, boeiende excursies maken, goede gesprekken en vooral plezier maken. Op de heenweg ga je alleen maar je komt weer ontspannen thuis met leuke nieuwe single vrienden en vriendinnen. Onze focus is 4You en willen graag vaker met jou mooie reizen maken. Wij zijn jouw partner in het regelen van mooie single reizen en het selecteren van leuke groepen. Wij zorgen overigens voor een goede voorbereiding zodat je nergens druk over hoeft te maken om deel te nemen aan de single reizen Turkije. Ben je nog nooit op single reizen geweest? Dan mis je echt wat! Gelukkig ben je bij ons aan het goede adres. Selecteer op de homepage een land, thema en zie de selectie aan single reizen wat we aanbieden. Laat je verassen door onze leuke single reizen Turkije.

Hoe meld ik mij aan voor Single reizen Turkije

Wanneer je onze website hebt doorgenomen en leuke reizen hebt gevonden in Turkije, stuur ons dan een email. We nemen meteen contact met je op, onze adviseurs nemen de reizen met je door en luisteren met name naar jouw behoefte. Wij sturen je vervolgens een suggestie wat jij kan bevestigen. Hierna sturen we jou een factuur en koppelen we jou aan de overige reizigers die naar Turkije gaan. Laat je verassen door deze leuke groepsreizen voor singles die iets unieks zoeken in hun vakantie. Wij hebben een 4You community en sturen elke maand een mail met onze nieuwe reizen. We hebben het hele jaar niet volstaan met reizen, we plannen per maand nieuwe single reizen waardoor we flexibel zijn. Stuur ons een leuke mail en je krijgt elke maand leuke nieuwe reizen te zien welke je meteen kan boeken. De meeste reizigers gaan met ons vaker meer waardoor we een mooi bestand hebben opgebouwd met leuke singles.

Populaire Single reizen

  • all
  • Buiten Europa
  • Actief
  • Luxe
  • Zon
single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons