single reizen

Single reizen safari avontuur

Single reizen -Safari Tanzania

Hallo single reizen 4you, wat een ontzettende leuke vakantie heb ik gehad in
Tanzania, echt 5 dagen met de leeuwen. Met de meest enthousiaste en gezellig single reizen gids Iris. Wat hadden ze veel informatie het land. Tijdens de vlucht naar Tanzania zat ik al te denken er zullen ook vast andere mensen zijn die via single reizen Afrika naar Tanzania gaan. Wie zullen het zijn en hoe zien ze er uit, achtergrond etc? Ik keek er erg naar uit om ze allemaal te leren kennen, en deze vakantie met hun te beleven. Ik had mijn onderzoek al gedaan voor de single reizen, de wildparken de plekjes waar we naar toe gaan. Na 8 uur vliegen waren we eindelijk in Tanzania,
Arusha. Ik pakte snel mijn koffer en liep naar de uitgang.

Single reizen gids

Daar stond ze dan, onze Single reizen gids met een leuk bordje om ons te verwelkomen. Ik had er echt
veel zin in, ik wilde graag mijn single reizen mede reizigers ontmoeten. Ik heb mezelf netjes
voorgesteld en voelde me gelijk heel erg welkom in Tanzania, dankzij de single reizen gids Iris.
Aangezien we vroeg aankwamen in Arusha kon het avontuur gelijk beginnen. We reden met de groep in een grote safari truck naar Lake Manyara National Park, waar we s’avonds verbleven in een hele mooi kamp genaamd Manyara Wildlife safari camp. We hebben snel onze koffers en tassen in onze kamers gelegd en zijn gelijk met onze single reizen gids Iris de safari truck in gegaan voor onze eerste safari. Ik had al wat documentaires gezien over wildlife en over de big 5 maar nu ging ik het in het echt zien. En wat was onze eerste safari in Lake Manyara gaaf, wat een kleuren en dieren heb ik gezien. Van vel roze flamingo’s naar zwart met wit of is het nou wit met zwart gestreepte zebra’s? Mooie lange giraffen en ook een paar nijlpaarden in de rivier, enkele krokodillen en nog veel
meer. Geweldige dieren gezien tijdens de single reizen. Eenmaal terug in ons kamp hebben we gezellig met de single reizen groep gegeten, geweldig eten complimenten voor de chef. En toen kwamen alle gezellige verhalen boven tafel, iedereen vertelde iets over zichzelf en dat ging tot best laat in de avond door.

Na het kletsen ging iedereen terug naar hun eigen hutje, ik kroop lekker in mijn bed en ging luisteren naar de mooie dieren en natuur geluiden om me heen tijdens de single reizen. De eerste avond was toch nog wel even spannend tijdens de single reizen. Je ligt in een hutje maar voor je gevoel lig je midden in de natuur en kunnen alle dieren super dicht bij komen, ik heb daar door ook niet veel geslapen de eerste nacht. Veel te veel nieuwe en interessante geluiden en ervaringen tijdens de single reizen, maar dat heb ik eerlijk gezegd best snel als ik in een nieuw land kom.

De tweede dag gingen we vroeg ontbijten en gelijk on the road. Het was ongeveer anderhalf uur rijden naar Serengeti national park wat onze volgende stop was. Maar wat heb ik mijn ogen uit gekeken tijdens het rijden met de jeep tijdens de single reizen, moest sowieso al wennen aan het feit dat ze aan de andere kant van de weg rijden. maar dat niet alleen al die kleine dorpjes langs de weg zien er zo leuk uit, en ze verkopen allemaal hele leuke souvenirs. Bij één dorpje zijn we ook gestopt om wat leuke souvenirs te kopen onze single reizen gids sprak vloeiend Kiswahili de lokale taal
in Tanzania, wat natuurlijk heel handig was voor ons want zo betalen we niet voor de toeristen prijs maar gewoon een normale prijs. Ik heb zelf een paar hele leuke armbandjes gekocht en een klein beeldje van een olifant voor thuis in de woonkamer om deze nu al gave single reizen safari vakantie te aan doen herinneren.

De volgende Safari

Het was tijd voor onze tweede safari tijdens de single reizen maar deze was in Serengeti National park,wat een mooi park was het zeg. Heel anders dan Manyara NP aangezien
Serengeti NP heel veel open vlaktes heeft, en een paar heuvels hier en daar, heel gaaf tijdens de single reizen. Maar natuurlijk zie je in dit park ook heel veel dieren. Na onze middag safari keerde
we terug naar ons kamp genaamd Ang’ata Serengeti camp waar ons avond eten voor ons klaar stond. Natuurlijk hebben we die avond ook weer gezellig gekletst en hebben we foto’s met de single reizen groep gedeeld. Leuk tijdens de single reizen om de achtergrond te leren kennen.
Dag nummer drie was me een ervaring die ik nooit zal vergeten van de single reizen, wat hadden we
geluk.

Onze single reizen chauffeur had contact met wat lokale rangers via de walkie talkies in het park en kreeg te horen dat ze twee cheeta’s hadden gespot. Onze single reizen chauffeur is daar snel naar toe gereden, en ja hoor daar zaten ze met zen twee boven op een heuvel ze keken samen naar een groep impalas die erg onrustig aan het rond kijken en rennen waren. En weg was de cheeta achter
de impala’s aan, een bleef op uitkijk zitten en de andere rende achter de impala’s aan. Wat kunnen cheeta’s snel rennen zeg, en ja hoor hij had een impala te pakken, de ene ging met zijn mond om de mond van impala om hem zo dood te laten gaan en de andere begon al te eten. Wat een mooie maar ook vieze foto’s heb ik gemaakt in het begin vond ik het een beetje ongemakkelijk maar bedacht
me ook dat dat nou eenmaal de natuur is. Ik stond er versteld van hoe snel het allemaal ging echt seconde werk tijdens de single reizen. Na alle indrukken waren we allemaal zo moe dat we na het eten snel naar bed gingen zo dat we weer fris waren voor ons volgende avontuur.

Weer een mooie single reizen safari

De vierde dag hadden we nog een ochtend safari in Serengeti NP wat net zo prachtig was als de dag er voor. Na onze ochtend safari hebben we snel onze koffers en tassen gepakt en zijn we de single reizen safari truck in gegaan om naar Ngorongoro te rijden. Dit duurde vrij lang en kwamen dus laat aan bij ons kamp genaamd Rhino Lodge. We hebben daar avond gegeten en ook wel lekker bij gekletst. De vijfde en jammer genoeg de laatste dag van de single reizen, want voor mij kon deze vakantie niet lang genoeg duren. We hadden vandaag de hele dag een safari in de Ngorongoro krater, waar ik uiteindelijk het laatste big 5 dier heb gezien. Namelijk de neushoren, wat een bijzonder dier is dat, en wat jammer dat er niet meer veel van bestaan.

Single reizen 4you, hartelijk bedankt voor dit geweldig avontuur, deze ervaring zal altijd bij mij blijven en ik ga zeker nog een keer met jullie op avontuur. Ook hartelijk bedankt voor de leuke en gezellig single reizen gids en chauffeur. Ik zou het zeker aanbevelen om met single reizen 4you mee te gaan. Ze organiseren super leuke single reizen thema’s en single reizen bestemmingen en vermijden massa toerisme.

About the Author

By singlereizen2 / Administrator

Follow singlereizen2
on jan 31, 2018

single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons