Single reizen Noorwegen

Single reizen Noorwegen

Single reizen Noorwegen is een fantastisch avontuur. Wij als single reizen 4you willen jou hierbij wat meer vertellen over het mooie Noorwegen en de reis die we aanbieden. Picknicken in de natuur, kampvuur bij een sterrenhemel, prachtige fjorden bekijken, lijkt je dat leuk? Lees dan verder..

Single reizen Noorwegen – het land

Wij als single reizen 4you komen graag in Noorwegen. Tijdens de single reizen zal je ervaren dat Noorwegen een land is met veel spectaculaire natuur, zowel wilde en ongerepte landschappen die zo uit een fantasieverhaal kunnen komen, als populaire wandelpaden en bekende toeristische attracties. De meest populaire bestemmingen tijdens de single reizen zijn met name Preikestølen, Galdhøppigen, Besseggen en Romsdalshornet. Berghutten, waarvan een aardig aantal zijn ontworpen door ambitieuze architecten, bieden handige toevluchtsoorden voor bergwandelaars. En als je dan toch bezig bent, raden we je aan de vele lokale culinaire specialiteiten te proberen. De single reizen Noorwegen bieden we aan zowel voor gevorderde als startende bergwandelaar.

We kunnen uren doorpraten over de single reizen Noorwegen en je raakt zwaar onder de indruk van de ruige hoogvlaktes, diepblauwe gletsjers, stille meren, imponerende fjorden en schilderachtige dorpjes. Wij als single reizen bieden dan ook single reizen aan die dwars door het fjordengebied gaat! Elke reisdag tijdens deze rondreis is een ware belevenis en geeft je een wow factor. Deze rondreis staat in het teken van natuurbeleving en avontuur. Per auto en boten reizen we rond. We overnachten elke avond in een comfortabel appartement in Allesund waar we ook heen vliegen. We dagen je uit om de machtige fjorden per kayak en te voet te verkennen en bieden je diverse opties voor spectaculaire activiteiten, zoals raften en gletsjerwandelen.

Single reizen 4you reis

Waarschijnlijk ben je al aardig enthousiast over de single reizen Noorwegen. We willen je hierbij wat meer informatie geven wat wij als single reizen in Noorwegen te bieden hebben. De single reizen groep bestaat uit ongeveer 4 personen en vliegen naar Alesund waardoor we meteen de natuur in kunnen. We bezoeken Fjorden, wandelen langs watervallen en doen heerlijke picknicks in de natuur. Tevens werken we samen met een lokale gids die alles over de natuur kan vertellen en de wandelpaden laat zien die een normale toerist nooit zal zien. Een spectaculair hoogtepunt is de Geiranger Fjorden, Unesco wereldnatuurerfgoed. Onderstaand een aantal hoogtepunten wat we bezoeken tijdens de single reis Noorwegen.

Single reizen Noorwegen hoogtepunten

Tijdens de single reizen vliegen we naar het stadje Ålesund en heeft een schitterende ligging op meerdere eilandjes in de Atlantische Oceaan, en staat bekend voor haar architectuur in Art Nouveaustijl, nadat het in 1904 is herbouwd na een verwoestende brand. We verblijven de hele week in dit Vandaag de dag is Ålesund het culturele centrum van de regio, en er worden dan ook meerdere festivals georganiseerd. Onder andere het Norwegian Food Festival, het festival van de nieuwe Noorse literatuur, het Ålesund Theaterfestival, en verschillende muziek en kunstfestivals zoals het Jugendfest en het Trandal Country Festival worden in Ålesund georganiseerd. Het is een ideaal startpunt voor een wandelvakantie Noorwegen en waar we als single reizen Noorwegen ook weer eindigen. Ook brengen we tijdens de single reizen een bezoek aan de Geirangerfjord; staat bekend als een van de kroonjuwelen van de Noorse fjorden. Met haar karakteristieke S-vorm, hoge watervallen en verlaten bergboerderijen is Geirangerfjord en het landschap waarin zij ligt als natuurerfgoed op de UNESCO-lijst geplaatst. Hier vind je het hele jaar door schitterende en ongerepte natuur.

Dalsnibba is een berg van 1476 meter in de provincie Møre og Romsdal in Noorwegen. Hij ligt boven Geiranger, 7 kilometer van het Geirangerfjord. Het is een prachtige stop tijdens de wandelvakantie Noorwegen om foto’s te maken. De Briksdalgletsjer (lokale naam: Briksdalbreen) is een van de weinige gletsjers in Noorwegen die relatief eenvoudig te bereiken is. De ijsmassa is onderdeel van het Jostedal Glacier National Park, waar talloze gletsjers te vinden zijn. We bekijken hier prachtige meren, watervallen en Igvars de reisbegeleider zal een heerlijke picknick bereiden. Het is een lange wandeling naar de tong van de gletsjer, maar het uitzicht maakt alle inspanning goed. En je mag op het ijs lopen. Je ziet ook de rivier die hier ontstaat, alsook het gevecht van planten en bomen om hier te overleven. Het is een kijkje in de keuken van Moeder Natuur.
Het eiland heeft de meest zuidelijke kolonies zeevogels in Noorwegen met grote populaties van Atlantische papegaaiduiker, Drieteenmeeuw, Common Shag, Northern Gannet en Noordse Stormvogel. We maken een wandeling op dit prachtige eiland en bekijken prachtige vogels.

Aanmelden single reizen Noorwegen

Hopelijk heb je een beetje een idee gekregen wat wij jou kunnen aanbieden. In een week laten we de prachtige natuur zien op een gezellige en informele wijze. Wanneer je interesse hebt in deze reis bekijk hier de reis details en stuur ons een email. We nemen samen de single reizen door en vervolgens kan jij de single reizen bevestigen. Persoonlijk en goed geregeld! Kortom, ga je ook mee?

About the Author

By singlereizen2 / Administrator

Follow singlereizen2
on mrt 25, 2018

single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons