Wat heeft Single reizen 4You jou te bieden?

Je hebt al veel bestemmingen gezien in de wereld en zoekt gelijkgestemden om leuke single reizen mee te maken? Je wilt graag een leuke tijd hebben met je reisgenoten maar waarom kiest iedereen voor het merk 4You?

NicheTravel4You is een online travel bedrijf gespecialiseerd in niche markten. De focus ligt bij ons niet op de bulk toeristen maar we willen goed zijn in specifieke doelgroepen. Zodoende kunnen wij het beste inspelen op de behoefte van jou. Single reizen 4you is een label wat zich met name richt op singles die aan unieke thema’s wilt deelnemen en ontspannen weer terug in Nederland komen. Je hebt vrienden gemaakt, genoten, nieuwe inspiraties opgedaan onze focus 4You!

Wij onderscheiden ons met name door unieke thema’s en een selectie van gelijkgestemden. Wat dacht je van olijven plukken in Spanje, met de boswachter op pad, bush craft in Scandinavië, Yoga retreats, wine & dine, hike tours etc etc. Onze focus is ontspanning en op een informele manier een leuke tijd hebben samen. We maken graag een kampvuur, sterren kijken, lekker drankje, goede gesprekken heerlijk!! Je zal op onze website zien dat je niet meteen online boekt. Wij willen je graag spreken en alles doornemen, zorgen dat je een single reis uitkiest wat helemaal bij jou past. Vervolgens maken we een selectie  4You van gelijkgestemden en zorgen we dat alles wordt geboekt. Je krijgt netjes een informatiepakket zodat je je goed kan voorbereiden. Bijvoorbeeld onze reis naar het Noorderlicht is het handig om kledingvoorschriften in acht te nemen. Onderstaand een uitgebreide omschrijving van onze garanties tijdens de single reizen.

Single reizen spaarpot

Single reizen moet voor iedereen mogelijk zijn en daar willen we graag mee helpen. Je kan bij ons een unieke regeling treffen om in termijn te betalen. Single reizen naar bijvoorbeeld Iran of Canada wat wij aanbieden, kan dus binnen bereik liggen 4You. Voor ons is het belangrijk dat je minimaal 6 maanden van te voren een boeking maakt bij ons zodat single reizen het bedrag in termijnen kan verwerken. Het totale bedrag wordt door 6 of 12 gedeeld zodat je als het ware elke maand spaart voor die leuke single reis. Een unieke manier om toch deel te nemen aan onze single reizen! Mocht je hier vragen over hebben horen we het graag..

De leeftijd check

Uit onze ervaring is gebleken dat single reizen het leukste is met reisgenoten van je eigen leeftijdsgroep. Daarom hebben wij tijdens onze single reizen een strenge selectie op leeftijd. Wij snappen dat je op je 60e nog graag met de jonge garde mee wilt wielrennen door de bergen van Spanje, helaas kan je dan niet mee op reis. Wij willen een garantie afleveren dat je in een groep komt met gelijkgestemden komt en hierdoor de leukste tijd hebt. Ons merk heeft een reputatie hoog te houden waar we ons graag aan willen houden. De leeftijdsgroep wordt ongeveer per 10 jaar vastgesteld (30-40, 40-50, 50-60+) zodat er leuke single reizen groepen ontstaan.

Groepsaantallen check

Bij groepen samenstellen is het aantal altijd een issue. Te klein, ben je met iedereen zo uitgepraat en ga je tijdens single reizen irriteren aan elkaar. Te grote groepen is te massaal en leer je niet echt mensen kennen. Wij van single reizen 4you vinden het belangrijk dat je met iedereen kan omgaan en elkaar respecteert in de groep. Wij houden groepen aan van +/- 10 personen, wat naar onze ervaring perfect is. Hierdoor kan je iedereen goed leren kennen tijdens de single reizen en de groep is groot genoeg om activiteiten te ondernemen. Onze ervaring is dat het belangrijk is om activiteiten te ondernemen tijdens single reizen zodat je niet verplicht bent om eindeloze gesprekken aan te gaan. Lekker bezig zijn en genieten met elkaar!

Uiteraard kan de groepsgrootte per single reizen arrangement verschillen maar dit is altijd duidelijk aangegeven. Wij kunnen altijd in groepen schuiven, mocht je een voorkeur hebben in grote/kleine groepen? geen probleem en we plaatsen je in een andere groep.

Man/Vrouw check

Wij plannen de single reizen zo in dat we streven naar een 50/50 man/vrouw verhouding. Het is niet leuk om als enige single vrouw tussen alleen mannen te zitten en andersom. Vrouwen zullen meer interesse hebben in een Yoga retreat en mannen gaan liever actief de bergen in om te hiken/wielrennen. Hierdoor kan het voorkomen dat het voor ons moeilijk is om de groepen bij speciale arrangementen zoals Yoga en Wielrennen volledig 50/50 man,vrouw verhouding te krijgen. Wij communiceren dat open met iedereen in de groep zodat we genoeg tijd hebben om te schuiven tijdens de single reizen. Normaliter is het geen probleem om de 50/50 verhouding te krijgen doordat we vele aanmeldingen voor single reizen hebben. Hierdoor kunnen we persoonlijk super gezellige groepen samenstellen. Je boekt dus ook niet bij ons online, wij nemen eerst al je wensen door en stellen dan een groep samen en komen met een voorstel. Hierdoor zit je ook niet meteen met je vrije dagen in de stress omdat de persoonlijke reisadviseur van single reizen met jou gaat puzzelen om je helemaal happy te maken.

Opleiding check

Een goed gesprek tijdens een diner of met een lekker wijntje aan het einde van de dag even napraten, dat doe je graag met mensen van je eigen niveau. Tijdens onze single reizen willen we niet jou in een hokje stoppen maar ons best doen om de juiste match met gelijkgestemden te vinden. Een ondernemer zonder opleiding kan het ook vinden met iemand die WO is opgeleid en ook ondernemer is, ze kunnen veel van elkaar leren. Uit onze ervaring is gebleken dan de meeste singles een HBO en/of een WO opleiding hebben, waarom? Ze hebben ongeveer tot hun 25e gestudeerd, goede carrière opgebouwd en zijn nog een happy single. Mensen die een MBO studie hebben gedaan zijn op vroegere leeftijd al gaan werken en dus sneller gaan settelen.  Kortom, onze doelgroep is met name HBO+

Wij als single reizen 4you kijken voornamelijk naar leeftijd, opleiding en achtergrond. Op basis hiervan proberen we een leuke groep samen te stellen. Het gaat ons meer om de klik/match dan een streng opleidingsniveau; mensen die uit dezelfde branche komen kunnen het bijvoorbeeld ook leuk hebben samen. Hierbij willen we aangeven dat we in het eerste contact even een check doen van functie, opleiding en achtergrond.

Single reizen Zekerheid check

Wij als single reizen bieden unieke bestemmingen aan en zal je een aanbetaling moeten doen. Wij willen jou een comfortabel gevoel geven dat je geld veilig is bij ons. Single reizen 4You heeft gekozen om zich aan te sluiten bij STO en VVKR. Het is een organisatie wat een garantieregeling aan jou aanbiedt voor het boeken van een reis via Single reizen 4You. Als Single reizen 4You in een situatie terecht zou komen waar een financieel onvermogen speelt, de reisgelden die al betaald zijn worden dan gegarandeerd. Ook goed om te weten is tijdens de single reizen wordt repatriëring geregeld via het garantiefonds. Dit is een mooie aanvulling op je eigen reisverzekering.

STO:

Stichting Take Over (STO) heeft twee doelstellingen.

  1. “STO biedt reisorganisatoren een garantieregeling, zodat zij voor hun pakketreizen kunnen voldoen aan de wettelijk verplicht gestelde garantieregeling. Deze verplichting is opgenomen in het burgerlijk wetboek onder artikel 7.512 en luidt als volgt: “De reisorganisator neemt de maatregelen die nodig zijn om te verzekeren dat, wanneer hij wegens financieel onvermogen zijn verplichtingen jegens de reiziger niet of niet verder kan nakomen, wordt zorg gedragen hetzij voor overneming van zijn verplichtingen door een ander hetzij voor terugbetaling van de reissom of, indien de reis reeds ten dele is genoten, een evenredig deel daarvan. Indien de reiziger reeds op de plaats van bestemming is aangekomen dient, voor zover de reisovereenkomst dat vervoer omvat, in ieder geval te worden zorg gedragen voor de terugreis.”

    “Een reisorganisatie kan voor haar pakketreizen alleen gebruikmaken van STO wanneer zij lid is van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). Voor niet pakketreizen geldt deze verplichting niet. “

  2. “STO wil niet-pakketreisaanbieders een garantieregeling bieden, zodat zijn aan hun klanten financiële zekerheid kunnen geven. Hoewel dit wettelijk niet verplicht is, geeft dit de reiziger een extra service en krijgt deze volledige zekerheid over betaling. Bij andere garantieregelingen is deze mogelijkheid er niet.”

VVKR informatie:

Waarom op reis met één van onze leden (single reizen 4You) ?

“Als je een reis boekt bij één van onze leden, reis je in kleine groepen of op individuele basis en overnacht je vaak in authentieke accommodaties op unieke locaties en met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.”

 

single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons