Singlereizen 40 plus – vele mogelijkheden

Singlereizen 40 plus hebben wij veel te bieden! De alleenstaande veertiger is reislustiger dan ooit! Om ervoor te zorgen dat jij lekker kan genieten van een welverdiende vakantie met leeftijdsgenoten hebben wij fantastische singlereizen voor jou! Lees verder wat wij jou te bieden hebben. Wij bieden jou singlereizen, weekenden en allemaal met 1 doel: met leeftijdsgenoten een leuke tijd hebben samen. Bekijk hier ons totale aanbod

Wat hebben singlereizen 40 plus te bieden

Wij als singlereizen 4You selecteren leuke singles groepen op basis van leeftijd, thema’s en man/vrouw verhouding. Hierdoor heb je zeker een klik met de 40 plus groep! De 40 plus singles worden gekenmerkt door reislustige reizigers. Je bent hoog opgeleid, goede carrière hechte vriendengroep maar wilt toch nog veel van de wereld zien. Wij zorgen voor comfort, luxe reizen en leuke activiteiten tijdens de singlereizen. Uiteraard maken wij tijd vrij zodat je op een informele wijze vrienden kan maken met leeftijdsgenoten. Ben je al eens in Iran geweest? Ga je lekker mee op wintersport? Een dagexcursie op de veluwe? Op safari en dan lekker genieten van Zanzibar? Zomaar even een greep uit ons singlereizen 40 plus aanbod.

singlereizen 40

Weekendje singlereizen 40

Je vindt het leuk om andere leeftijdsgenoten te ontmoeten maar singlereizen is wel een grote stap? Wij als singlereizen 4You hebben ook leuke weekenden voor jou. Single reizen is niet eng, daarvoor hebben wij speciale weekenden om aan het idee te wennen. Onderstaande leuke single reizen weekenden hebben we momenteel voor jou:

De singlereizen weekenden is een ideale test om te zien om je het leuk vind met meerdere op vakantie te gaan. Door onze bestemmingen, activiteiten ben je niet zozeer gefocust op het gezelschap maar op de nieuwe omgeving. Je hebt de singlereizen smaak zo te pakken, ga je ook mee? Hou je van de natuur? wij hebben ook fantastische single wandelvakantie 4You met bestemmingen zoals, klik op: Noorwegen, Madeira en Oostenrijk.. bekijk deze reizen maar eens.

singlereizen 40

Aanmelding singlereizen 40

Neem onze singlereizen 4You website rustig door zodat je een goed beeld hebt wat wij kunnen regelen. We zijn een informeel team, houden van gezelligheid en vermijden de massa toerisme. Onze singlereizen reisbegeleiders laten jou de authentieke, hippe plaatsen zien op bestemmingen om een wow factor te creëren! Samen maken we er een leuke singlereizen 40 plus groepsreis van. Stuur ons een leuke mail over jouw wensen en we nemen meteen contact met je op. Wil je ook gezelligheid, geen massa toerisme, leuke nieuwe mensen leren kennen?

singlereizen 40

Populaire Single reizen

  • all
  • Buiten Europa
  • Actief
  • Luxe
  • Zon
single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons