single reizen

De nieuwe Single reizen in 2019

Single reizen 4you heet 2019 welkom

Ten eerste de beste wensen voor 2019! Hierbij willen we wat meer vertellen over hoe onze kerstvakantie was en wat ons 2019 te wachten staat. Single reizen is enorm populair en we zijn druk om dit jaar fantastische reizen toe te voegen! Elke maand sturen we je een email met nieuwe reizen, benieuwd wat we nog meer gaan doen? Lees dan verder.

Kerstvakantie Single reizen 4you

Wij als single reizen 4you zijn een onderdeel van Nichetravel4you. We hebben met trots geen kantoor waardoor het team heerlijk van familie en vrienden kon genieten en inspiratie op kan doen voor een nieuw Single reizen jaar. We hebben een nieuwe website gemaakt voor unieke Azie reizen en Amerika reizen, we zijn live! Het was hard werken maar het is ons gelukt! Hierdoor kunnen we dit jaar ook Single reizen Amerika en Single reizen Azie gaan aanbieden om ons portfolio sterker te maken. We merken dat onze klanten avontuurlijk zijn en meer willen dan een standaard reisje naar Spanje. Naast Amerika en Azie hebben we ook een gave Wandelvakantie website live gezet. Bijvoorbeeld Slovenie en Bulgarije zijn nieuwe landen waar we avontuurlijke reizen gaan organiseren. Hierdoor gaan we ons meer onderscheiden bij de single reizen door verder te gaan dan de standaard single reizen.

Single reizen Turkije is weer terug

Het was lang onrustig bij ons favoriete land Turkijke! Politieke strubbelingen en zelfs de grote Turkije aanbieder Corendon had veel problemen om te overleven. De zonvakanties werden niet meer geboekt en dit had ook de invloed op de single reizen in Turkije. De hoteleigenaren hadden grote problemen om te overleven en een handvol russen stonden nog in de rij om een bord eten op te scheppen. We hebben goed nieuws, Turkije is weer helemaal terug en er worden weer veel reizen geboekt naar dit prachtige en zonnige land. Wij als Single reizen 4you hebben lokale Nederlandse partners die voor ons een heerlijke Single reizen uitvoeren. Gaan we alleen aan het strand hangen? Nee, de Nederlandse single anno 2019 wilt meer! We hebben een focus op gezond eten, avontuur en bovenal gezelligheid. De hotels voor onze single reizen zijn gevestigd in de knusse oude stad zodat we in de avond gezellig een drankje kunnen doen, overdag met de boot het water op en ook een heerlijke hike in de natuur kunnen doen. De nieuwe reizen volgen snel als je je GRATIS opgeeft en zullen wat inspiratie foto’s op onze website plaatsen.

Single reizen Zanzibar

Ook zullen we in 2019 nieuwe Single reizen naar Zanzibar organiseren. Waarom? Wij onderscheiden ons door de unieke combinaties van actief en genieten. We hebben een heerlijk hotel aan het parelwitte strand in Zanzibar met een Nederlandse eigenaresse. Ze heeft jaren geleden Nederland verlaten voor het prachtige Afrika en ze heeft een echte passie voor dit continent! Het mooie is dat na een aantal dagen in het paradijs te zijn geweest een combinatie maken met een mooie Safari. Een korte vlucht brengt je in het prachtige Tanzania waar we een aantal dagen een Safari kunnen doen. Hierdoor hebben we de ideale combinatie van Zon en avontuur tijdens de single reizen Afrika.

Hoe meld ik me aan voor de nieuwe single reizen?

Wij hebben onze werkwijze drastisch veranderd en het is niet meer mogelijk om alle single reizen direct online te boeken.
We willen persoonlijker worden en daardoor zijn gestart met een 4You community. Dit houdt in dat je alleen je email hoeft achter te laten en maandelijks wij jou informeren over de te boeken reizen. Ook organiseren we een jaarlijkse borrel, een zomer bbq en een jaarlijks NYE party! We vinden het leuk om tijdens de single reizen mensen met elkaar te binden en hierdoor leuke vriendschappen te laten ontstaan. We willen dus socialer worden en daardoor is een online community super leuk! Anno 2019 is het normaal dat alles online gaat en hebben met trots geen kantoor. Je betaald dus niet onze hoge kantoorkosten aan een fancy grachtenpand. Nee, we willen vrijheid en werken onder de zon! Hierdoor plannen we telefoon, Skype gesprekken en is super handig om met de moderne technologie contact te hebben met elkaar. Deze post is dus ook geschreven vanuit Spanje aan het strand met een heerlijk biertje naast de laptop. Kortom, we staan voor gezelligheid en vooral genieten van Single reizen 4you! Stuur je ons een mail en ga je ook gezellig mee?

About the Author

By singlereizen2 / Administrator

Follow singlereizen2
on jan 06, 2019

single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons