Actieve single reis Zweden

Een single reis Zweden heeft jou veel te bieden. Maak op een avontuurlijke wijze kennis met de ongerepte natuur van Zweden. Mountainbiken, wandelen, sneeuwscooter safari en het noorderlicht bewonderen. Tijdens jouw single reis Zweden kan het ook rustiger aan. Tijdens onze single reis Zweden laten we jou de prachtige flora en fauna verkennen per kano of wandelen we door de prachtige natuur. Aan het einde van de dag maken we meestal een heerlijk kampvuur en sluiten we de dag af met een lekker hapje/drankje onder de mooie sterrenhemel. Een single reis Zweden is veelal actief en bovenal zeker indrukwekkend! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.

Het mooiste land van Zweden

Single reis Zweden wordt vaak geassocieerd met wintersport, maar het land heeft heel erg veel te bieden. Wist je dat Zweden het grootste land van Scandinavië is en voornamelijk alles bedekt is met bossen? Deze prachtige landschappen maakt het land geschikt voor een actieve single reis Zweden. Ook heeft de cultuur veel te bieden, al eens in Stockholm geweest? Ben je op zoek naar een wintersport vakantie, die net iets anders is dan een standaard single reis in de Alpen? Mora, Undersaker en onze single reis Zweden Hilkjegård laten wij fantastische wintersport gebieden zien.

Wij organiseren ook sneeuwscooter safari’s en na een dag skiën duik je heerlijk de sauna in. Uiteraard maken wij tijdens de single reis Zweden genoeg tijd vrij voor ontspanning en lekker uit te rusten zodat je weer met volle energie huiswaarts keert. Het is geen probleem als je een beginner of gevorderde skiër bent, we hebben voor iedereen een mooie single reis in Zweden.

Een weekend single reis Zweden.

Wij bieden ook unieke weekend trips aan naar Zweden. Hierdoor is een single reis Zweden toegankelijker voor jou als drukke single. We pakken het vliegtuig naar Kopenhagen en vervolgen onze reis per trein, hierdoor ben je in 2.5u al op bestemming. We proberen altijd de maandag en/of vrijdag er bij te pakken zodat je maar 1 of 2 dagen vrij hoeft te vragen op je werk. Hierdoor ben je een heerlijk weekend weg, relatief goedkoop en kost het je nagenoeg geen vrije dagen. Een single reis Zweden is hierdoor erg toegankelijk. Het landgoed waar we verblijven voor de single reis Zweden weekenden heeft een oppervlakte van 36.000m2. We kunnen de kano pakken, kampvuren maken, wandelen etc. We maken er een heerlijk weekend van en koken, borrelen allemaal samen. Ga je ook mee op single reis Zweden?

Hoe meld ik mij aan voor de single reis Zweden.

Wij hopen dat we bovenstaand een indruk hebben gegeven wat we jou kunnen aanbieden tijden een single reis Zweden. De reizen in Zweden kunnen we ter plekke aanpassen en we zitten niet vast aan strakke schema’s. Lekker een informele single reis Zweden. Stuur ons een e-mail en we nemen meteen contact met je op. We plannen een Skype/telefoon gesprek in en nemen al jouw wensen door voor een single reis Zweden. Vervolgens sturen wij jou een offerte wat jij kan bevestigen. Daarna hoef je pas te betalen en sturen we jou een informatiepakket ter voor bereiding. We koppelen jou aan de groep en zorgen dat jij een geweldige single reis Zweden hebt.

single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons