single reis

Is een single reis eng om deel te nemen

Is een Single reis voor hoger opgeleiden eng?

Wij als Single reizen 4you merken we dat er veel mensen twijfelen of ze wel mee moeten gaan op singlereis voor hoger opgeleiden. Het is enorm spannend om ‘ alleen’ op vakantie te gaan, maar ga je wel echt alleen? En is het wel echt zo spannend? Hierbij willen we wat meer informatie geven over wat eigenlijk een single reis voor hoger opgeleiden inhoudt.
single reis

Wij als single reizen 4you geven je graag een paar redenen waarom je niet meer hoeft te twijfelen en gewoon moet boeken bij ons!

  • Je bent niet alleen omdat iedereen ‘alleen’ gaat – samen sta je sterk
  • Maar, je gaat helemaal niet alleen! De single reis groepen bestaan gemiddeld uit 5+ personen.
  • Daarnaast leer je je medereizigers voordat je op reis gaat al kennen door de 4You community. We maken een leuke Whatsapp groep aan waardoor je al contact hebt met elkaar voordat de single reis start. Voor een grote reis buiten Europa organiseren we vaak een leuke borrel.
  • Omdat iedereen ‘alleen’ reist, wil iedereen elkaar leren kennen en voel je je dus binnen no time op je gemak tijdens je vakantie!
  • Onze ervaring is dat er tijdens de Single reizen 4you echte vriendschappen ontstaan, waarom zou je dat willen missen? Het is dus geen date vakantie. We willen altijd een informele single reis organiseren om gewoon lekker te genieten. Bekijk onze garanties
  • Over missen gesproken, laat jij een zomervakantie aan je voorbij gaan omdat je het spannend vindt? Dat zou zonde zijn! Denk aan het mooie weer, die heerlijke stranden, cocktails, excursies, gezelligheid en nog veel meer! Daar kan niemand toch nee tegen zeggen? De 4you community zorgt voor het warme familie gevoel, elke maand sturen we leuke foto’s nieuwe single reizen overzichten en koppelen jou aan andere die de ervaring al gehad hebben.
  • En zeg nou zelf, jij wil toch geen spijt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt?

Je krijgt geen spijt van een single reis

Wij weten zeker dat je er absoluut geen spijt van krijgt, dus spring uit je comfort zone en boek de bestemming waar jij graag heen wilt! Dan zien wij jou heerlijk relaxt terug op een van onze bestemmingen tijdens de single reis voor hoger opgeleiden!
single reis

Wij als Single reizen 4you organiseert al vele jaren single reizen voor hoger opgeleide singles, te weten HBO+ single vakanties. Ook singlereizen zoals yoga en wellness en Luxe single reizen hebben we. We zien dat gezondheid belangrijker wordt tijdens een single reis, gezond eten en focus op een fit lichaam en bijkomen van een drukke carrieire. Als je een hoger opgeleide single bent van 25 jaar of ouder kan je deelnemen aan één van de relaxte Single reizen 4You groepsreizen singles. Omdat wij als Single reizen 4you weet dat het succes en plezier van de door haar georganiseerd HBO+ single reizen onder andere afhangt van de leeftijden van de deelnemers en een gelijke samenstelling mannen en vrouwen, werkt ze met leeftijdscategorieën en probeert ze de groepen qua verhouding mannen en vrouwen evenwichtig samen te stellen. Bij het zoeken van een single reis voor hoger opgeleiden bij Single reizen 4you kan je op basis van de leeftijdsindeling op onze homepage zoeken op reizen voor singles en in combinatie met de data waarop je op vakantie wilt, jouw ideale singlereis boeken, bijvoorbeeld naar Spanje, Turkije, Afrika, Marokko of een lekker weekend naar Duitsland.

single reis

Hoe lang duurt een single reis

De meeste singlereizen voor hoger opgeleiden van Single reizen 4you hebben een duur van een week of een lekker weekend weg. Als je wat verder en langer wilt reizen, dan kan je bij Single reizen 4You een fantastische rondreis door Iran boeken. Deze single reis is nieuw in het aanbod van de singlereizen voor hoger opgeleiden van deze singlereis specialist. We hebben voor het oude Perzie gekozen als nieuwe bestemming omdat het uniek is in haar geschiedenis, cultuur en natuur. Tevens is deze single reis een betaalbare optie. Ben je een hoger opgeleide single en zoek je een groepsreis met veel individuele vrijheid?

Bij Single Reizen 4you voor hoger opgeleiden singles, willen ze reizen samenstellen met een hoge mate van vrijheid voor de individuele reiziger, een uniek aanbod excursies en vooral veel gezelligheid . Wil je zelf lekker aan het strand liggen en even een dag geen zin in excursies? geen probleem! Er wordt daarom veel aandacht besteed een diverse aanbod reizen aan te bieden zodat er voor ieder wat wils is. Een culturele single reis, wandel vakantie, strandvakantie, actieve vakantie of avontuurlijke reis, alles kan bij Single reizen 4you. Ook als je een wintersport vakantie voor hoger opgeleiden wil boeken.
Houd je van yoga, wellness en relaxen? Single reizen 4you heeft verschillende relax reizen in haar aanbod. Zo kun je een 8 daagse relax vakantie in Malaga boeken met ontspanningsoefeningen waaronder yoga of een vakantie aan zee in Turkije boeken waarbij yoga en wellness onderdeel uitmaken van het programma.
single reis

Voor diegenen die interesse hebben in een yoga vakantie of wellness vakantie, je kunt ook een vakantie boeken die niet per definitie bedoeld is voor alleenstaanden.

De single reis aan jou de keuze

Het is bij Single reizen 4you, HBO singlereizen overigens ook mogelijk om een vakantie in Turkije te boeken met verblijf in een 5 sterren hotel aan zee met spa en wellness. De single reis van Single reizen 4you zijn groepsreizen. In het geval van Single reizen 4you voor alleenstaanden met een opleiding hbo + zoals universiteit. In vergelijking met de meeste andere singlereis organisaties werkt Single reizen 4you bij voorkeur met redelijk kleine groepen om de massa te vermijden. Onze ervaring is dat bij grote groepen vaak subgroepen ontstaan wat wij niet leuk vinden tijdens de single reis. Onze filosofie is dat we liever vaker reizen organiseren met kleine groepen dan een massa single reis groep. We zijn dan ook flexibeler om te schuiven in data en hebben we minder problemen om een groep vol te krijgen. Op deze manier kunnen we een grotere garantie geven dat de single reis doorgaat. Kortom, geef je GRATIS op en ga je ook mee op onze single reis?

About the Author

By singlereizen2 / Administrator

Follow singlereizen2
on feb 11, 2019

single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons