Single reis Afrika

Single reis Afrika heeft jou een hoop te bieden. Ben je single en avontuurlijk? Lees dan verder. Wij als single reizen 4You hebben als doel jou het echte, authentieke Afrika te laten zien. De big 5 in Zuid Afrika klinkt leuk maar onze ervaring is dat het meer ‘dierentuinen’ zijn. Wij hebben een selectie gemaakt in Kenia en Tanzania waar je nog het echte Afrika kan zien. Tevens vinden wij ontspanning belangrijk en bieden een single reis Afrika aan met verlenging in Zanzibar.

Single reis Afrika – Tanzania

Een single reis Afrika naar Tanzania is een combinatie van van safari maar ook een prachtig strand. Heb je weleens van de Kilamanjaro gehoord? Deze kan je ook via single reizen 4you beklimmen wat voor vele op de bucket list staat. In Tanzania gaan we door de volgende wereldberoemde parken.

1. Lake Manyara National Park
2. Serengeti National Park
3. Ngorongoro Crater

In onze reisbeschrijving geven we een dagprogramma aan, waar je slaapt en alle voorbereidingen. De safari in Tanzania is een unieke ervaring om het echte Afrika te ontdekken. Wij hebben een Nederlandse reisbegeleider Iris ter plekke wonen die alles voor ons monitort. Zodoende hoef je nergens zorgen over te maken en wij regelen een avontuur wat je nooit meer zult vergeten. Het is aan te raden om deze single reis Afrika ongeveer 3-6 maanden van te voren te boeken i.v.m. de voorbereidingen. Tijdens de single reis Afrika geeft je een mooie gelegenheid om vrienden te maken en samen dit avontuur aan te gaan.

Single reis Afrika – Kenia

Single reis Afrika bieden wij Kenia aan. Waarom? Het is een authentiek en prachtig land om een safari te beleven. Kenia staat om haar Maasai mensen en de prachtige olifanten. We gaan door het Amboseli Nationale Park om een indruk te krijgen van de mooie natuur. Een echte single reis Afrika met avontuur, ontspanning. Je zal leeuwen, olifanten en het Masaai dorp gaan zien, het echte Afrika! Wij zorgen voor lekker eten en comfortabele accommodaties. Ook krijg je voorafgaand een uitgebreide beschrijving voor veiligheid, inentingen etc etc. Goed voorbereid op reis is het halve werk.

Single reis Afrika – Zanzibar

Na een geweldige safari hebben wij de unieke mogelijkheid om je reis te verlengen en even van het paradijs te genieten. Hagelwitte stranden en een warme zee om na je single reis Afrika helemaal tot rust te komen. Zanzibar is populair en je kan ook alle toeristen vermijden tijdens je single reis Afrika. Voor een exclusievere beleving adviseren we om naar Pemba, Fanjove en/of Mnemba te gaan. Wij kennen de regio erg goed en maken een geweldige single reis Afrika samenstelling voor jou. Na een aantal dagen complete rust ben je weer helemaal opgeladen om naar Nederland te keren.

 

Single reis Afrika aanmelden.

Ben je al een beetje enthousiast over de bovenstaande avonturen wat we aanbieden? Stuur ons een e-mail en we plannen een Skype/telefoon gesprek om de single reis Afrika door te nemen. We houden van persoonlijkheid dus geen gedoe met online boeken/betalen. Wij willen voor jou een unieke single reis Afrika verzorgen. Kortom, ga je mee op single reis Afrika?

Populaire Single reizen

  • all
  • Buiten Europa
  • Actief
  • Luxe
  • Zon
single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons