Zon, Wandelen en Yoga in Spanje


Aantal dagen: 8 dagen
Vervoer: Vliegtuig + lokaal vervoer
Prijs: € 980 euro all inclusive (incl. ontbijt + lunch+diner+verblijf+lokaal vervoer+gids)
Extra Kosten: vliegticket +/- 100 euro (regelen wij)
Aantal mensen: 5-8
Vragen? mail ons: info@nichetravel4you.com

Beschrijving

Zonvakantie Spanje, wandelen en Yoga
Dit is een fantastische reis om heerlijk van de zon te genieten, in de omgeving te wandelen en Yoga te beoefenen. We verblijven in een super luxe Villa in de omgeving van Malaga, kortom een cadeautje aan jezelf!

Ons week arrangement op deze prachtige locatie omvat het volgende:

– verblijf (7 nachten)
– ontbijt, lunch, en diner van onze top kok die elke maaltijd met plezier bereid.
– koffie, thee, water, fruit, wijn
– transfer van en naar het vliegveld Malaga
– dagelijks 1 of 2 keer yoga afgewisseld met een wandeling
– excursies naar Ardales {El Chorro} en een wandeltocht door het El Torcal- gebergte
– twee massages
– kookworkshop Paella maken

Exclusief:

– vlucht naar en van Malaga

Transfer van en naar vliegveld Malaga is inclusief

Extra informatie

Wandelvakantie Spanje- Verbinding met jezelf
Deze week is gericht op het in verbinding zijn met jezelf. Yogadocente Irma verwerkt inspanning en ontspanning in haar yogalessen. Er is geen krachtigere manier dan dit te doen in de natuur. In de stilte en de vrede van de natuur komen wij weer thuis bij onszelf, ons innerlijk dat we in het hectische, moderne leven vaak zijn kwijtgeraakt. Op de berg in Alora met zijn zuivere energie uit Andalusië ga je ervaren hoe het is om weer volledig tot rust te komen en heerlijk te genieten. Ook al heb je nooit aan Yoga gedaan, je bent van harte welkom.

Alles wat je aandacht geeft groeit
In de overweldigende omgeving van Alora, boven op de berg ervaar je de rust die je mee kunt nemen in je hoofd en je lichaam. Rust, aandacht geven aan jezelf door inspanning en ontspanning. Je leert ontvangen wat je nodig hebt en loslaten wat je niet meer nodig hebt.
Gedurende 7 dagen maken we ruimte om het leven heel bewust door ons heen te laten stromen. We leren onze obstakels herkennen, te overwinnen en ontdekken de vreugde van het leven zelf. We hebben de ruimte voor verstilling en los te komen van de dagelijkse verplichtingen, het moeten, presteren en aan verwachtingen voldoen. Tijd om even bij te tanken. In de bergen is plaats voor een innerlijk gesprek, eerbied voelen voor de natuur en dankbaarheid voor de schoonheid om je heen.

Wat je deze week o.a. kunt verwachten is Vinyasa Yoga, Yoga Nidra, een stiltewandeling, een zonsopgangwandeling. We maken een wandeltocht door het El Torcal gebergte en we gaan naar de meren van Ardales. Daarnaast krijg je deze week twee keer een massage om weer volledig tot ontspanning te komen. Niets moet, alles mag.