Yoga retreat reis

Single reizen Yoga all inclusive arrangement

Prijs: € 995 all inclusive (excl. vliegticket)
Aantal dagen: 7, lang weekend ook mogelijk.
Aantal mensen: 14

Tijdens deze reis wordt je opgehaald van het vliegveld en alle Yoga lessen worden begeleid door yoga lerares Henriette. Alle begeleiding, Yoga lessen is gewoon in het Nederlands. Wat is allemaal inclusief de prijs van 980 euro:

– Het verblijf van een week
– ontbijt, lunch, en diner
– koffie, thee, water, fruit
– transfer van en naar het vliegveld
– yogalessen
– excursies naar El Chorro en een wandeltocht door het El Torcal- gebergte
– twee massages

Exclusief: vliegticket naar Malaga.
Vliegen is heel erg goedkoop naar Malaga, wij informeren jou hierover.

 

Beschrijving

Single reizen Yoga retreat Spanje

Dit pakket is er is er voor alle singles zowel, jong en oud: of je nu interesse hebt voor yoga, meditatie of gewoon lekker wilt uitrusten. Wij als single reizen 4You bieden deze heerlijke vakantie aan waarin alles mag en niets moet. Een totale ontspanning om weer helemaal in balans te komen. Een fantastisch cadeau voor jou, je lichaam, je geest en ziel.
De villa is gelegen tussen Marbella en Malaga op een berg met een geweldig uitzicht op een vallei. Elke dag beginnen we met een relaxte yoga-les op het terras, waar je de fraaiste vergezichten hebt. Daarna ontbijten we aan de rand van het zwembad met verse gerechten, heerlijke broodjes en fruit.
Tijdens deze yoga reis organiseren we twee keer per week een excursie. Tijdens de yoga reis gaan we o.a. wandelen in het prachtige El Torcal-gebergte en gaan de rotspartijen van El Chorro bekijken en heerlijk zwemmen in de meren van Ardales. Bij de meren, waar we echt één zijn met de natuur, houden we een picknick op een plek die je het gevoel geeft op een onbewoond eiland te zitten. Als het seizoen ernaar is, plukken we onze eigen sinaasappels.

UIteraard kun je altijd genieten van de rust, de natuur of gewoon lekker in de zon met een boek of een lekker glas wijn als je geen zin hebt in een yoga les. Ook is het mogelijk om marktjes te bezoeken en rond te lopen op de boulevard. Een bezoek te brengen aan Malaga of Marbella. Of heerlijke tapas eten bij een authentiek Spaans restaurant, heel gezellig om dit samen te doen tijdens de yoga reis.
Een masseur geeft twee keer per week een fantastische massage, waarbij je kunt kiezen uit een hot stone-massage, voetreflextherapie of een heel fijne ontspanningsmassage. Een kapster is lekker met je haar bezig terwijl je over de vallei uitkijkt en de mooie witte dorpjes in de verte ziet.

De vegetarische lunch en diner worden bereid door onze kok, die alles licht, lekker en gezond houdt. Dit is belangrijk voor de Yoga lessen om zo licht mogelijk te eten.
Op verzoek organiseren we ook een paella avond, we zitten dan gezamenlijk rond een grote paella pan waarin onze kok een overheerlijke paella bereidt.
Als je wilt, kun je na het diner een relaxte yoga-les volgen op het terras met uitzicht over de vallei en de ondergaande zon, een waar paradijs! Ga je ook mee..?