single reizen Madeira 8 dagen


Aantal dagen: 8 dagen
Vervoer: Vliegtuig + lokaal vervoer
Prijs: € 900 euro (incl. ontbijt + lunch+ hotel+lokaal vervoer+gids)
Extra Kosten: dinner + vliegticket +/- 100 euro (regelen wij)
Aantal mensen: 5-8
Vragen? mail ons: info@nichetravel4you.com

Beschrijving

Single reizen Madeira beschrijving.

Bij single reizen 4you ben je aan het goede adres om een single reizen Madeira te boeken. Je verblijft met een klein gezelschap in goede hotels, en wij laten de authentieke plekjes van Madeira zien. Nico onze lokale reisbegeleider is op Madeira geboren en heeft een passie voor zijn eiland! Per dag wandelen we ongeveer 4/5 uur en Nico neemt je mee naar prachtige plekken. Het is een prachtige combinatie van een wandelreis en rondreis.

Waarom Madeira single reizen:
De natuur op het Portugese ‘Bloemeneiland’ Madeira is dankzij het milde klimaat en prachtige natuur een geweldige bestemming voor een wandelvakantie. Zo kun je nabij Santana langs de watervallen van het Queimadas woudpark struinen of de orchideeën van Madeira Botanical Gardens bewonderen in de hoofdstad Funchal. Wij hebben het voorrecht om met Nico te werken, een wandelprofessional die goed voor jou zorgt! Nico haalt de groep op van het vliegveld en zal je elke dag begeleiden. Op de volgende tabbladen vind je het reisprogramma, Ga je ook mee?

Dag programma opties

Dag Hotel Duur Aantal KM Plaats
1 Hotel DO Carmo Aankomst 0 Funchal
2 Hotel DO Carmo 3,5 uur 8 km (4km heen+ 4km terug) Funchal
3 Hotel O Colmo 5 uur 12 km Santana
4 Pension Salgueiro 5 uur 17 km Porto Moniz
5 Hotel Paul DO Mar 5 uur 12, 5 km Paul do Mar
6 Hotel Paul DO Mar 5 uur 10 km Paul do Mar
7 Hotel DO Carmo Dag vrij Dag vrij Funchal
8 Hotel DO Carmo vertrek vertrek  
         
Dag Hotel Duur Aantal KM Plaats
1 Hotel O Escondidhino Aankomst 0 Machico
2 Hotel DO Carmo 5 uur 15 km Santana
3 Residencial do Arco 5 uur 12 km Santana
4 Pension Salgueiro 5 uur 15 km Ponta Delgada
5 Hotel Paul DO Mar 5 uur 15 km Ponta Delgada
6 Hotel Paul DO Mar 5 uur 7 km Paul do Mar
7 Hotel DO Carmo Dag vrij Dag vrij Funchal
8 Hotel DO Carmo vertrek vertrek  
         
Dag Hotel Duur Aantal KM Plaats
1 Hotel DO Carmo Aankomst 0 Funchal
2 Hotel DO Carmo 3,5 uur 14 km Funchal
3 Hotel O Colmo 5 uur 12 km R
4 Hotel Cheerfulway 5 uur 15 km Seixal
5 Hotel Brisa Mar 5 uur 14 km Seixal
6 Hotel Brisa Mar 5 uur 15 km Funchal
7 Hotel DO Carmo Dag vrij Dag vrij Funchal
8 Hotel DO Carmo vertrek vertrek  

Eiland informatie

Madeira single reizen

De archipel met een opmerkelijk subtropisch klimaat en een adembenemend landschap, Madeira wordt terecht de drijvende tuin of de parel van de Atlantische Oceaan genoemd. Het ligt in de Noord-Atlantische Oceaan ongeveer 900 kilometer van het vasteland van Portugal en ongeveer 600 kilometer van de kust van Marokko; een bijgebouw van Europa in de Atlantische Oceaan. De archipel bestaat uit bevolkte eilanden van Madeira en Porto Santo, evenals een groep onbewoonde eilanden, de woestijn en wilde eilanden. Madeira is het grootste van de eilanden. Madeira is buitengewoon aantrekkelijk, naast de koninklijke blauwe lucht en de zee, de majestueuze valleien en de bergen versierd met een veel gevarieerde flora. Als we dit toevoegen aan het milde klimaat, is het gemakkelijk te begrijpen waarom Paradise Island de felbegeerde reisbestemming voor alles is geworden. Met zijn ontspannen sfeer en verfijnde levensstijl heeft Funchal de kosmopolitische hoofdstad van Madeira en is het vrijwel vrij van misdaad. Funchal, de grootste stad van het eiland, en nu het belangrijkste handelscentrum. De historische erfenis van Funchal is ongelooflijk; een kleurrijke en levendige stad met een adembenemend uitzicht op de bergen

De kust van Madeira:
Buiten Funchal bieden de kust en het binnenland veel landschappen, zelden zichtbaar op zo’n klein gebied. Vulkanisch van aard en begiftigd met steile kliffen, blauwe zee en lucht, groene bergen en de mooiste flora, het eiland Madeira is zeer gevarieerd. De zuidkust, populair, beschermd tegen passaatwinden, is de stilste, terwijl de bergachtige noordkust een spektakel biedt van blauw, groen en wit met de onophoudelijke branding van de Atlantische Oceaan die elke klif, baai en baai trekt.

De bergen van Madeira:
De bergen zijn steil en spectaculair, de toppen soms mistig, alleen een microklimaat; het is moeilijk voor te stellen dat ze maar een paar kilometer verwijderd zijn van de zonnige en warme kust. Met zoveel charmes om te zien, waarom neem je geen luxe bustocht om de fascinerende en pittoreske locaties van het eiland te bezoeken Met alles wat het biedt, is het geen wonder dat het eiland Madeira gevoelige toeristen aantrekt die op zoek zijn naar iets anders dan de opwinding van de meeste georganiseerde reizen naar de Middellandse Zee ..