single reis marokko 20 dagen

20 dagen single reis Marokko – Koningssteden!

Koningssteden!
Slapen in de Woestijn ervaring!
Geen Massa Toerisme!

Prijs: € 1595,- toeslag 1 persoonsmaker € 385 ,-

Wat krijg je voor deze prijs:
– Transfers aankomst/vertrek Vliegveld – Hotel
– Vervoer per bus incl chauffeur en airco tijdens de hele reis
– Gezellig welkomstdiner bij aankomst (excl. drankjes)
– Stadswandelingen met gids door Fes en Marrakech
– Verblijf 1 nacht in Casablanca (inclusief ontbijt)
– Verblijf 1 nacht Rabat (inclusief ontbijt)
– Verblijf 2 nachten Fes (inclusief ontbijt)
– Verblijf 2 nachten Midelt (inclusief ontbijt)
– Verblijf 1 nacht Tingehir (inclusief ontbijt en diner)
– Verblijf 1 nacht Ait Benhaddou (inclusief ontbijt en diner)
– Verblijf 1 nacht Zagora (inclusief ontbijt)
– Verblijf 3 nachten in bivouuac in woestijn bij M’Hamid (inclusief ontbijt, diner 2x lunch)
– Verblijf Agdz (inclusief ontbijt en diner)
– Verblijf 2 nachten Taroudant (inclusief ontbijt)
– Verblijf 2 nachten Essaouira (inclusief ontbijt)
– Verblijf 2 nachten Marrakech (inclusief ontbijt)

Beschrijving

Reisschema single reis Marokko 20 dagen.

Tijdens deze uitgebreide reis door Marokko zal je vele mooie steden zien en een geweldige ervaring om in de woestijn te slapen. We laten je steden zien wat de massa toeristen niet te zien krijgen, een unieke reis!

Dag 1: Aankomst in Casablanca en je wordt met een transfer naar een comfortabel hotel gebracht. Je hebt de optie om de Moskee Hassan II te bezoeken. Even opfrissen en vanavond hebben we een welkomstdiner met de hele groep, wordt een gezellige avond!

Dag 2: Ontbijten en we gaan richting Rabat, hier heb je de optie om een bezoek te brengen aan Souani, Gevangenis, BabMansour. Verder lekker dineren met de groep en genieten van de mooie stad Rabat.

Dag 3: Ontbijten en we hebben een reisdag naar Fes via Meknes.

Dag 4: Stadswandeling door de oude medina met een lokale Engelstalige gids, inclusief toegang tot 2 bezienswaardigheden en een heerlijke lunch.

Dag 5: Ontbijten en we gaan reizen naar Midelt. Dit stadje ligt in het overgangsgebied tussen de Midden-Atlas en de zuidelijke oases. Het ligt op 1500 meter hoogte met een prachtige natuur.

Dag 6: Na een goed ontbijt maken we een wandeling door Jaffer, een wow factor!!

Dag 7: Reisdag naar Todra en een gids laat je de mooie omgeving zien en je ziet de adembenemende kloven. De Todghakloof is een kloof in het oostelijke deel van het Atlasgebergte in Marokko, in de buurt van de stad Tinerhir.

Dag 8: We hebben een reisdag via de ‘Route van de 1000 Kasbahs’ naar Ait Benhaddou. Dit is een mooie tocht door het Atlas gebergte.

Dag 9: Reisdag naar Zagora, dit ligt aan de voet van de woestijn en gaan ons klaar maken voor een aantal dagen te verblijven in de woestijn.

Dag 10, 11, 12: Woestijn tocht. Met een dromedaris ga je de woestijn en in slaapt in een prachtig tentenkamp. Geniet van de mooie sterren aan het kampvuur, een ultieme woestijn ervaring verzorgen wij!

Dag 13: Reisdag naar Agdz een leuk woestijn stadje, je verblijft in een comfortabel hotel om lekker bij te komen van de dagen in de woestijn. Chill modus en genieten maar..

Dag 14, 15: Weer helemaal fris en fruitig vertrekken we richting Taroudant. Een prachtige groene stad waar je lekker kan rondlopen en een dag vrij hebt.

Dag 16, 17: We reizen richting Essaouira. Een prachtig kust plaatsje waar je heerlijk vis kan eten en kan rondlopen. Ook in deze stad geven we je een dag vrij om te genieten van de mooie stad tijdens de single reis Marokko.

Dag 18: Vandaag reizen we richting Marrakech.

Dag 19: We hebben een stadswandeling met een lokale gids die jou de stad laat zien en 2 bezienswaardigheden bezoekt. Je gaat samen met de gids lekker lunchen en gezellig praten over de geschiedenis van de indrukwekkende stad.

Dag 20: Terugvlucht naar Nederland.

Niet inbegrepen:
Vlucht (+/- 125 euro retour)
Drankjes, lunch, diner indien niet genoemd in beschrijving.
Fooien en verzekeringen.

Leuke Video