Single reis Afrika – Kenia

Wat is allemaal inclusief tijdens de safari door Kenia:
– 6 dagen safari
– 2 nachten in Maasai Mara
– 2 nachten in Amboseli
– 1 nacht in Lake Naivasha
– A klasse accommodatie
– Engels sprekende  gids
de kosten van deze vakantie is € 1200 per persoon (Excl vlucht)
– Safari’s
– Transport in Kenia
– Maaltijden & drinken

Beschrijving

6 dagen Safari Kenia & Maasai volk

Single reizen Afrika is een prachtige ervaring. Wij bieden deze actieve single reis aan in het mooie Kenia. Is het ook jouw droom om wilde dieren te zien en te genieten van een single reis Afrika? Wij zorgen voor een leuke groep leeftijdsgenoten met de zelfde interesse. Single reizen Afrika biedt een unieke reis door de bekendste wild parken met de mooiste dieren in Kenia.
Dag 1
Het avontuur begint met een geweldige groep die wij single reizen Afrika voor je samen stellen. Je vliegt van uit Nederland naar Kenia en de eerste dag rij je gelijk vroeg naar Amboseli. Het is een beschermd natuurgebied met een oppervlakte van 392 vierkante kilometer. Als je aangekomen bent in je kamp genaamd Kibo safari camp waar je overnacht heb je gelijk een middag of avond safari. Na je safari staat het avond eten voor je klaar. Na het avond eten kun je je lekker terug trekken naar je tent met een mooi uitzicht op de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Een fantastisch hoogtepunt van jouw single reis Afrika.
Dag 2
De tweede dag heb je een dag safari door Amboseli op de planning staan, vroeg ontbijten om vervolgens gelijk het park in te gaan om alle wilden dieren te spotten. Je neemt een lunch pakketje mee die je ergens in het park gaat op eten, of in de safari auto, ligt er aan wat je zelf wilt. Als het donker word keer je weer terug naar het kamp en heb je avond eten je overnacht weer in Kibo safari kamp. 
Dag 3
De derde dag rij je vroeg naar Lake Naivasha wat ongeveer zes uur rijden is, als je aankomt heb je gelijk een middag safari, je rijdt langs het mooie meer met nijlpaarden en flamingo’s en nog veel meer dieren. Je overnacht in het Kamp Carnelleys waar je ook gaat avond eten.
Dag 4
Op de vierde dag vertrek je vroeg naar Maasai Mara. Daar heb je een middag safari en als je in het juiste seizoen komt zie je de massale seizoenstrijk van de gnoes en de zebra’s. Als je niet in dat seizoen komt zijn er genoeg andere dieren te zien. Je keert terug naar je verblijf genaamd Mara Explorers waar je overnacht en avond eet.
Dag 5
Voor de vijfde dag staat er een dag safari in Maasai op de planning, helemaal terug naar de natuur. Je rijd met een gids in een 4 bij 4 auto over de onverharde wegen met allemaal wilde dieren om je heen, maar toch moet je ze zoeken tussen alle planten en bomen, vooral in het drogen seizoen als de planten allemaal bruin zijn. Een leeuw is ligt bruin hoe moeilijk zal het zijn toch om een leeuw te vinden tussen al die schut kleuren? Na je dag safari overnacht je nog een nacht in Mara Explorers en eet je daar.
Dag 6

Op de laatste dag heb je nog één laatste ochtend safari in Mara nog even de zon’s opgang zien met allemaal dieren er omheen en de laatste mooie foto’s maken voor de beste herinneringen. Vervolgens ga je naar Nairobi  waar je rond 5 uur arriveert.

Kortom een fantastische single reis Afrika ervaring. Ga je ook mee?

Extra informatie

Begeleiding

"Nederlandse begeleiding"