Featured

Safari Tanzania

Single reis Afrika – safari door Tanzania

  • 5 daagse safari
  • 1 nacht in Lake Manyara
  • 2 nachten in Serengeti
  • 1 nacht in Ngorongoro
  • Inbegrepen is A klassen accommodatie
  • Kosten van deze vakantie is € 1530,- per persoon (Excl vluchten)
  • Safari’s
  • Transport in Tanzania
  • Maaltijden
  • Mogelijkheid tot verlenging paradijs Zanzibar.

 

Beschrijving

Single reis Afrika- een week Safari!

Dag 1
De eerste dag tijdens de single reis Afrika beginnen we gelijk met het avontuur, we vertrekken vroeg vanuit Arusha naar Lake Manyara National Park voor een halve dag safari. Als het donker begint te worden keren we terug naar onze kamp genaamd Manyara Wildlife safari camp waar ons avond eten klaar staat. Tijdens het avond eten is het een mooie gelegenheid om de verschillende foto’s en ervaringen met elkaar te delen. Na het bijkletsen kan iedereen zich even terug trekken in de mooie hutjes en lekker genieten van alle dieren geluiden om zich heen. Het tentenkamp tijdens de single reis Afrika is heerlijk luxe en van alle gemakken voorzien.

Dag 2
De tweede dag vertrek je vroeg vanuit Manyara NP naar Serengeti NP wat ongeveer anderhalf uur rijden is, maar er is genoeg te zien onderweg. Eenmaal aangekomen in Serengeti NP waar je twee nachten verblijft in het kamp genaamd Ang’ata Serengeti camp. Leg je je spullen in je kamer en haal je je camera te voorschijn voor een middag safari. Eenmaal terug van de safari staat het avond maal gereed en kun je na het eten weer terug trekken naar je luxe tent. Deze avond kan je rustig bijkomen van een fantastische safari dag en genieten van de natuur met mede reizigers.

Dag 3
Voor de derde dag staat er een hele dag safari in Serengeti Np op de planning, je krijgt een lunch pakket mee die je op de juiste plekken in het park kunt opeten.
Zoals ik al eerder zei overnacht je weer in Ang’ata Serengeti camp. Deze single reis Afrika dag staat in het teken van vooral veel wild spotten. Neem je camera mee want dit is een fantastische safari dag!

Dag 4
De vierde dag beginnen we vroeg met een ochtend safari zo dat je de wilde dieren kunt zien met een mooie zon die langzaam te voorschijn komt in de achtergrond. Na je ochtend safari vertrek je naar Ngorongoro om daar te overnachten in de lodge genaamd Rhino Lodge.

Dag 5
De vijfde en laatste dag vertrek je vroeg naar de Ngorongoro krater waar je een toer hebt van een halve dag. Later in de middag rij je weer terug naar Arusha waar je weer terug naar huis vliegt. Wij hopen dat je van deze single reis Afrika hebt genoten. Heerlijk ontspannen, nieuwe vrienden gemaakt en weer lekker naar huis.

Single reis Afrika – strand verlenging Zanzibar:
Niets is beter dan een single reis Afrika safari af te sluiten op het paradijselijke Zamzibar. We kunnen een strand verlenging regelen zodat je nog een paar dagen van een hagelwit strand kan genieten in Zanzibar. We maken dan een pakket voor jou inclusief binnenlandse vlucht, hotel en evt. activiteiten. Om een indruk te geven qua kosten:
– Binnenlandse vlucht retour Arusha naar zanzibar: 175 euro
– Hotel 370 euro per nacht
– Import biertje 2.20 euro
– Maaltijd 15 euro pp