Hiken Zweden

595.00 incl.btw

Single reizen Zweden

Aantal dagen: week of lang weekend.
Aantal personen: 10
Vervoer: Vlucht Copenhagen, Trein Zweden (totaal 2.5u)k

 

Beschrijving

Informatie verblijf Single reizen Zweden

Het is een korte vlucht van een uur naar Copenhagen. Dan even de trein pakken voor een uurtje en je bent al in Zweden. Wij hebben voor deze omgeving gekozen omdat de reistijd erg kort is, wij bieden dan ook lange weekeinden aan.

Onderstaande activiteiten kunnen tijdens de reis ondernomen worden:
– Hiken
– kano tour
– Bezoek aan de stad Åhus
– Paardrijden
– Golf
– Mountainbiken
– Kampvuur en samen lekker eten maken

Inclusief:
– Eten & drinken (elke avond koken we gezellig met de groep
– Lokaal vervoer
– Verblijf
– Vlucht NL – Copenhagen retour.

Exclusief:
– Kosten activiteiten
– Verzekeringen

Het is een korte reis van in totaal 2,5u en je bent al in Zweden. Een totaal andere wereld om even een week of lang weekend weg te zijn. Tijdens deze reis verblijven we in een”Gård” is Zweeds voor boerenhoeve. Vroeger was het een boerderij met akkers, bos en weilanden. Nu staan er, verspreid over het landgoed, drie vrijstaande vakantiehuizen. Alle drie de huizen zijn gebouwd in typisch Zweedse stijl, knal rood met wit zoals je op de foto’s kunt zien. Ze verschillen van elkaar in grootte en in luxe, omdat we met een relatief kleine groep gaan heeft iedereen ook wat meer privacy.

Bestemming in Zweden

De bestemming ligt in de zuidelijkste provincie van Zweden, Skåne, in een bosrijk gebied met veel meren. Vanaf Kopenhagen, Denemarken, is het anderhalf uur rijden naar Hilkjegård en vanaf Malmö een uur. Vanaf de Nederlandse grens bij Oldenzaal is het ca. 775 kilometer. Wij pakken het vliegtuig naar Kopenhagen en dan de trein waardoor je in 2.5u al op bestemming bent.
Elk vakantiehuis is omgeven door veel ruimte en groen en voorzien van een veranda of terras en een vuurplaats. Wij maken dan ook in de avond graag een kampvuur, drankje erbij en genieten maar!
Het landgoed waar we verblijven heeft een oppervlakte van ruim 36.000 m2.
‘s Avonds en ‘s nachts lopen er regelmatig herten, vossen, dassen, hazen en andere dieren over het landgoed. Als je geluk hebt zie je zelfs een Eland, een prachtig dier!
Rust is het belangrijkste dat je hier vindt. Toch ligt de bewoonde wereld niet ver weg en is er in de omgeving veel te beleven. Gewoon een heerlijke week of weekend weg, tijdens deze reis kom je echt tot rust en zal je je werk zeker even achter je laten.

Het dorpje is maar vijf minuten rijden en zijn leuke winkels en restaurants te vinden.