Het Verhaal van Singlereizen 4You

Singlereizen4you is een onderdeel van Nichetravel4you.com Wij zijn met trots de specialist in reisconcepten voor specifieke doelgroepen. Ons 4you merk wordt momenteel uitgebreid zoals Wandelreizen4you.nl 

Opperhoofd van Single reizen 4You, Terry, heeft een persoonlijke touch met het bedrijf. Tijdens zijn studentenleven, expat leven voor een Multinational was hij als single veel alleen in het buitenland. Na het expat leven is Terry gaan ondernemen en studenten overal ter wereld gaan plaatsen voor een buitenlandse stage, een mooi bedrijf dat momenteel op elk continent opereert. Hierbij wordt een accommodatie, Visa etc geregeld voor studenten om een buitenlandse ervaring op te doen. Terry was veel in het buitenland en hierdoor is zijn relatie ook helaas stuk gelopen, weer single dus! En dan, je bent single.. mooie carrière, iedereen om je heen is gesetteld, met wie plan je dan die leuke reizen?

Wij van single reizen 4You begrijpen jouw gevoel volledig. De meeste klanten van ons hebben geen interesse in de standaard reizen die anderen aanbieden. Wij onderscheiden ons door volledig naar jou te luisteren en unieke bestemmingen aan te bieden. Zelfs een dagtrip met de boswachter op de Veluwe, fantastisch! Wij vinden het mooi om een kampvuur te bouwen en met een groep te kunnen genieten van mooie verhalen, goed glas wijn en de natuur. Onze werkwijze is dan ook om met iedere klant een Skype/Telefoon gesprek te houden. Je hoeft dus niet bij ons online te boeken direct, nee gewoon persoonlijk en we sturen netjes een offerte zodat je weet waar je aan toe bent. Nadat wij weten wat je graag wilt komen wij met een aantal single reizen wat jouw interesse zal wekken. Wanneer wij een aantal mensen hebben gaan we de groepen samenstellen op basis van leeftijd, interesses en uiteraard Man/Vrouw verhouding. Ons doel tijdens de reis is dat iedereen als vrienden en respect met elkaar omgaat. We pushen niet zoals een datingsite maar lekker informeel.. Er zijn mooie vriendschappen ontstaan tijdens onze reizen. Terry vindt persoonlijkheid erg belangrijk en zal daarom geregeld mee gaan met een groep op reis om een check te doen op kwaliteit maar ook gezellig een biertje mee te drinken.

                                                                             

Life begins at the end of your comfort zone.

– Neale Donald Walsch

 

Ga je mee met onze single reizen…?

Ons doel is om jou het echte authentieke land te laten zien om een betere indruk van de lokale natuur/cultuur te krijgen. Wij zijn uniek omdat onze Nederlandse reisbegeleiders lokaal wonen en jou mooie spots kunnen laten zien. Geen massa Toerisme dus!Wij kijken er naar uit om jouw verhaal te horen en een unieke reis aan te bieden met gelijkgestemden. Wij snappen dat het eng is om een stap te wagen met vreemden op vakantie te gaan. Daarom maken wij een groep selectie en zal je met iedereen in de groep contact op kunnen nemen voordat je aan onze single reizen begint. Zie hiernaast ons stappenplan waarom wij zo uniek zijn. Kortom, stuur ons een mail en we gaan samen een leuke single reis voor je uitzoeken. Ga je ook mee..?

Bewaren

De 4You familie

Single reizen 4You heeft een warme familie sfeer, we houden van vrijdag middag borrels en vooral jou meenemen naar mooie bestemmingen.

Please specify image url
Terry
Opperhoofd

Een echte bourgondiër die houdt van gezelligheid en Schiphol is zijn thuis. Altijd een drang om te reizen en internationaal te ondernemen.

im available here

Please specify image url
Leendert
Reisbegeleider NL

Leendert regelt voor ons alle trips in Nederland, hij neemt je mee het bos in en laat de fantastische veluwe zien. Een unieke dagtrip die alleen wij 4You aanbieden.

im available here

Please specify image url
Marije
Graphic designer

Marije is verantwoordelijk voor alle mooie animaties voor ons merk. Een waar talent met veel creativiteit om vooral uniek te zijn in graphic design, well done!!

im available here

Please specify image url
Anja
Reisspecialist

Anja wordt gezien als de moeder van 4You. Ze is contactpersoon voor met name de 40+, 50+ groep. PS. haar passie is schilderen, kijk maar eens op: www.modernartbyanja.com

im available here

Please specify image url
Ashkan
Reisbegeleider Iran

Ashkan is geboren en opgegroeid in Iran. Hij is woonachtig in Nederland en laat jou graag zijn geboorteland zien. Een Nederlandse reisbegeleider die jou dus het authentieke Iran laat zien, uniek! Ga je ook met Ashkan mee?

im available here

Please specify image url
Thijs
Reisbegeleider Oostenrijk

Thijs heeft Nederland te verlaten om zijn passie uit te oefenen en in de bergen te wonen. Hij begeleid onze reizen in Oostenrijk; wandelreizen en wintersport. Ga je ook met Thijs mee?

im available here

Please specify image url
Iris
Reisbegeleider Afrika

Iris heeft de liefde van haar leven in Tanzania gevonden en organiseert voor ons de safari reizen in Afrika. We zijn blij om een Nederlands aanspreekpunt te hebben in Afrika en jou alle mooie spots kan laten zien. Ga je ook met Iris mee?

im available here

De avonturen 4You

Single reizen Noorwegen Single reizen Noorwegen is een fantastisch avontuur. Wij als single reizen 4you willen jou hierbij wat meer vertellen over het mooie Noorwegen en de reis die...

Single reizen – een ware trend Wij als single reizen 4you spelen in op een aantal trends in de reiswereld. In dit artikel vinden wij het leuk om wat...

Single reizen -Safari Tanzania Hallo single reizen 4you, wat een ontzettende leuke vakantie heb ik gehad in Tanzania, echt 5 dagen met de leeuwen. Met de meest enthousiaste en...

Wandelen boswachter op de Veluwe Wij single reizen 4you gaan je in dit artikel wat vertellen over een nieuw evenement, namelijk wandelen boswachter. Eigenlijk is er geen betere manier...