Een vakantie aan het water – beter wordt het niet! Bij EuroParcs Resort Poort van Amsterdam geniet je van een prachtig uitzicht op de Zuiderzee en het eiland Marken. Het park heeft een jachthaven met maar liefst 250 ligplaatsen. Vaar er vanuit je eigen vakantiehuis op uit en bezoek Marken, Volendam en de grachtengordels van Amsterdam!

Geniet van waterpret, cultuur en luxe

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam heeft veel te bieden. Niet alleen kun je naar hartenlust cultuur snuiven in Oudhollandse dorpjes en verschillende watersporten beoefenen, maar je zult ook genieten van de ouderwetse setting van het park zelf. Alle huisjes zijn uitgevoerd in Oudamsterdamse en –waterlandse stijl. Tegelijkertijd geniet je van alle moderne luxe in de huisjes zelf die vertoeven in dit EuroParcs resort tot een echt genot maken.

Investeren in vakantiehuisje Europarcs Resort Poort van Amsterdam

Ben je nergens liever dan aan het water, heb je een hart voor Noord-Holland en vind je het fijn om een vaste plek te hebben waar je heen kunt gaan, wanneer je er even tussenuit wilt? Bij Europort resort Poort van Amsterdam kun je investeren in je eigen vakantiehuisje. Hierdoor weet je zeker dat je altijd in je eigen huisje kunt slapen. Je kunt het inrichten naar je eigen smaak, het verhuren aan anderen om er wat aan te verdienen, wanneer je het zelf niet gebruikt en je kunt zo vaak op vakantie als je maar wilt! Bovendien is een huisje in Noord-Holland, zo vlak bij het geliefde Amsterdam en het nostalgische Marken, veel waard. Het is dus een goede investering voor de toekomst!

Heerlijk op vakantie? Kom naar Poort van Amsterdam!

Wil je heerlijk op vakantie kunnen zonder dat je het thuisgevoel moet missen? Wil je op je vrije dagen lekker aan of op het water zijn en genieten van de Oerhollandse cultuur? Bezoek je graag Amsterdam, maar wil je ook een rustig plaatsje hebben waar je heerlijk tot rust kunt komen? Dan is in een vakantiehuis investeren in EuroParcs Resort Poort van Amsterdam een uitstekend idee!

 

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *