Bij veel luchtvaartmaatschappijen mag je alleen nog handbagage meenemen. Voor ruimbagage betaal je namelijk veel geld. De handbagage moet echter aan een groot aantal eisen voldoen. Indien jouw koffer te groot is, mag deze alsnog niet mee of betaal je alsnog een flink bedrag om deze in het ruim te krijgen. Met enkele tips zorg jij ervoor dat je altijd de perfecte handbagage in handen hebt.

De afmetingen bekijken

De perfecte handbagage kiezen begint al door naar de afmetingen te kijken. De luchtvaartmaatschappijen hanteren een bepaalde afmeting voor een koffer, welke goed in het achterhoofd moet worden gehouden. Je kunt hier de koffers op selecteren, zodat je niet onverhoopt toch een te grote in handen krijgt. De maten zullen dan altijd goed passen en je hebt geen problemen meer bij de douane.

Materialen van een koffer

Daarnaast moet je op de materialen gaan letten van de perfecte handbagage. Je kunt namelijk koffers met een hardcover en een softcover aanschaffen. Voor de beste bescherming ga je altijd voor een harde buitenkant. Zo kan jouw koffer namelijk tegen een stootje. Je gaat dan ook naar de binnenkant kijken. Door een koffer met meerdere vakken aan te schaffen, zit niets meer door elkaar en heb je de mogelijkheid om jouw spullen binnen een korte tijd eruit te halen op de plaats van bestemming.

Betaalbare koffers bekijken

Als laatste blijft jouw budget belangrijk. Je wilt niet te veel uitgeven, terwijl je toch van de beste handbagage kunt genieten. Een koffer kan altijd betaalbaar maar goed zijn, zolang je maar alle aspecten meeneemt in het maken van een keuze. Selecteer daarom ook op prijs en bekijk wat er dan nog over blijft om jou van zoveel mogelijk gemakken te kunnen voorzien. Jouw koffer is helemaal naar wens.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *