Organiseer je een schoolreisje of heb je een bedrijfsuitje? De organisatie van zo’n activiteit brengt nogal wat met zich mee. Heb je een locatie gevonden, dan moet je er ook nog zien te komen. Ontdek een bedrijf voor busverhuur dat jou en je gezelschap veilig en comfortabel van A naar B vervoert. Zo begint een leuke dag al op het moment dat alle deelnemers in de bus stappen.

Geef de organisatie van jouw groepsreis uit handen

Wist je dat je niet alleen voor busverhuur bij het touringcarbedrijf terecht kan? Het touringcarbedrijf neemt je met liefde de organisatie van de hele dag uit handen. Dankzij de jarenlange ervaring draaien de medewerkers van het touringcarbedrijf hier hun hand niet voor om. Een dagje uit is voor de deelnemers ook een dag die in het teken staat van verwend worden. Over het algemeen is iedereen vrolijk en kijkt iedereen uit naar wat deze dag voor leuks in petto heeft. Het touringcarbedrijf organiseert voor jou naar wens de complete catering, van de koffie met gebak tot de lunch of het diner. Ook het boeken van de activiteiten laat je met een gerust hart over aan het busverhuur-bedrijf. Zo wordt de excursie of het bedrijfsuitje echt een dag die voor iedereen aan de verwachtingen voldoet. Neem je zelf ook deel aan de groepsreis? Ontspan, want alles is tot in de puntjes geregeld.

Busverhuur: ontdek het wagenpark

Het is mogelijk om zowel voor grote of kleine gezelschappen een bus te huren. Per touringcar varieert de capaciteit van 30 tot 92 mensen. De bussen zijn voorzien van airconditioning, een toilet, DVD en een koffie-unit. De bussen worden goed onderhouden in de eigen werkplaats en regelmatig nagekeken. De chauffeurs hebben een schat aan ervaring en zijn gewend om door heel Europa te reizen. Ze volgen regelmatig trainingen om hun kennis up-to-date te houden. Mocht er een calamiteit ontstaan, dan kan het kantoor snel actie ondernemen. Dankzij het ingebouwde TomTom-systeem is op afstand te zien waar elke bus zich bevindt.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *