Rondreis Iran bij single reizen 4you

Wij als single reizen 4you staan bekend om unieke bestemmingen. Daarom zijn we ook dit seizoen weer op jacht gegaan waar wij mooie single reizen kunnen aanbieden. Een rondreis Iran is niet een reis waar je meteen van zegt, dat wil ik zien tijdens single reizen! Wij vinden het oude Perzië zo indrukwekkend dat we dit land graag aan jou willen laten zien. Wij bieden een volledige rondreis aan met Nederlandse begeleiding. Onze reisleider tijdens de single reizen in Iran is geboren in Iran en later in Nederland opgegroeid. Hierdoor bieden wij iets unieks aan, een Nederlander die alles over ‘zijn’ land vertelt. We hebben als single reizen 4You een bestemming waar iemand echt met een passie kan vertellen, geen Wikipedia reisleider. Nieuwsgierig naar Iran (Perzië) single reizen? Lees dan verder.

Waarom single reizen bestemming Iran?

We hebben al vragen gehad van klanten: uhh is dit land wel veilig om single reizen te organiseren? Wie door Iran reist voelt zich welkom en veilig. De bevolking is erg vriendelijk waardoor je als toerist erg op je gemak voelt tijdens een rondreis Iran. Het is een land wat je zal verassen, met name de prachtige historische gebouwen. Wanneer je door de zuilen van Persepolis loopt komt de oudheid weer tot leven. Elke stad, de natuur geeft je echt een unieke indruk wat je nooit meer zal vergeten. In Isfahan, volgens vele reizigers de mooiste stad van Iran zie je prachtige paleizen, moskeeën met houtsnijwerk en muurschilderingen. Tijdens de single reizen rondreis Iran zal je ook uiteraard een bezoek brengen aan Kerman met geweldige bazaars.

Wij als single reizen 4You bieden reisprogramma’s aan voor verschillende aantal dagen. Zodoende kan jij als drukke single zelf beslissen hoe uitgebreid je het land wilt zien. Iran is perfect voor ons als single reizen bestemming, geen massa toerisme willen wij als single reizen 4You. Het land is ideaal voor wie al veel gereisd hebben, die houden van nieuwe culturen en openstaan voor iets ‘nieuws’. Je ziet veel religieuze pracht en praal van het oude Perzische rijk met fantastisch tegelwerk op de gebouwen. Het land is volkomen veilig en je zal met open armen ontvangen worden in Iran.

Wanneer organiseren wij single reizen in Iran

Je hebt in Iran te maken met woestijn, land en berg klimaten, zeer divers dus. De lucht is erg warm waardoor je 40 graden makkelijk kan verdragen. De temperatuur is totaal anders dan in NL waar je het al warm hebt met 25 graden. Wij organiseren met name single reizen in het voorjaar en najaar naar Iran. De natuur is dan prachtig en het is heerlijk om te reizen met comfortabele temperaturen. De winters zijn erg koud en onvoorspelbaar waardoor we dit liever vermijden. Tijdens de single reizen Iran overnachten we in comfortabele midden klasse hotels, onze reisleider kent alle hotels en de omgeving op zijn duimpje. Alle kamers zijn netjes ingericht met airco en goed sanitair waardoor je over hygiëne geen zorgen hoeft te maken. Vooraf zullen we jou een uitgebreid single reizen informatie pakket sturen over de lokale gebruiken, hoe te kleden en de culturele achtergronden zodat je goed bent voorbereid tijdens de single reizen rondreis Iran.

Waarom een reis via single reizen 4you

Er zijn natuurlijk andere touroperators in de markt die een rondreis Iran aanbieden. Wij onderscheiden ons door een Nederlandse reisleider te hebben die jou zijn geboorteland kan laten zien. Wij houden niet van massa toerisme en dat zie je terug in onze bestemmingen en het programma. Wij willen jou de lokale schoonheden laten zien en lokale gerechten laten proeven. Zodoende heb je echt het idee veel van het land te leren kennen. Tevens zijn wij uniek in de groep samenstelling. We plannen pas een reis als we een leuke groep hebben samengesteld met gelijkgestemden. Hierdoor kan iedereen elkaar leren kennen, iedereen happy? Dan boeken we alles…! Wij als single reizen 4You willen jou hierbij een unieke ervaring aanbieden met een leuke groep gelijkgestemden. Je zal vrienden voor het leven maken en een fantastisch land gaan zien tijdens een rondreis Iran. Als je interesse hebt in een single reizen Iran, stuur ons een mail. Dan nemen we meteen contact met je op en bespreken de reis vrijblijvend. Wanneer je bij ons aanmeld kom je op de lijst te staan en wanneer de groep compleet is gaan we boeken. Een persoonlijke manier van single reizen dus, dit maakt ons uniek 4You.

Populaire Single reizen

  • all
  • Buiten Europa
  • Actief
  • Luxe
  • Zon
single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons