Single reizen – Safari

Je bent single en wilt toch op avontuur! Welkom bij het single reizen thema Safari. Wij bieden een safari aan in Tanzania en Kenia. Vele reizigers dromen ervan: Met een jeep de wilde natuur in en het echte Afrika zien. Wij als single reizen 4you bieden jou het authentieke Afrika, leuk gezelschap en een goed georganiseerde single reizen Afrika! Al eens op Zanzibar geweest? Interesse in een prachtige single reizen Safari? Lees dan verder.

Single reizen Tanzania & Kenia

Een van de bekendste parken is het Serengeti Nationaal park. We laten jou de fascinerende flora en fauna zien van Tanzania. Tijdens deze single reizen safari kan je olifanten, zebra’s, leeuwen etc tegenkomen. Er leven ongeveer 6 miljoen hoefdieren, dus we kunnen zeker garanderen dat je de wilde dieren zult zien. Ook laten we het Manyara park zien zodat je een goede indruk van Tanzania krijgt tijdens de single reizen. Tanzania heeft meer te bieden zoals het beklimmen van de Kilimanjaro en een single reizen afsluiter op Zanzibar. Wij organiseren aparte reizen voor de Kilimanjaro, stuur ons hiervoor een e-mail. Na een prachtige single reizen Safari verzorgen wij ook een single reizen afsluiter op Zanzibar. Geniet van dit heerlijke eiland met prachtige witte stranden, relaxed om zo je Afrika avontuur af te sluiten. Je kan hier snorkelen, lekkere vis eten, specerijen tours doen etc. Voor een exclusievere ervaring kunnen we je meenemen naar het eiland Pemba waar je amper toeristen zult tegenkomen.

Kenia heeft als single reizen veel te bieden. Niet alleen de flora en fauna is indrukwekkend, ook de cultuur. Wist je dat in Kenia een van de oudste volkeren ter wereld wonen de Masaai? Uiteraard maken we een bezoek aan deze dorpjes tijdens de single reizen Kenia. Het single reizen safari thema brengt je op veel verschillende en voornamelijk boeiende plekken. De safari is een mix van relaxed genieten, mooie natuur zien en zelfs slapen in de natuur. Een avontuurlijke reis en natuurliefhebbers zullen de tijd van hun leven hebben. De vriendelijke bevolking, lekker eten, mooie natuur is zeker de moeite waard om mee te gaan! Wij regelen een leuke groep gelijkgestemden, wat wil je nog meer?

Aanmelden voor een single reizen Safari

Vroeger werd een safari gezien als een rondje rijden in de jeep, paar foto’s maken en door naar het volgende ‘park’. Wij als single reizen 4you willen jou een ‘echte’ ervaring geven. Iris onze lokale reisleidster is met een man uit Tanzania getrouwd en kan je veel over de lokale bevolking vertellen. Je slaapt tijdens de single reizen in heerlijke luxe tenten, midden in de natuur! We geven je alle tijd om de indrukken te verwerken en bieden de mogelijkheid om lekker te ontspannen in Zanzibar. Een onvergetelijke ervaring! Je hoeft bij ons niet meteen online te boeken. Stuur ons een e-mail dat je interesse hebt in een single reizen Safari. Wij nemen meteen contact met je op en plannen een Skype/telefoon gesprek. In dit gesprek nemen we al je vragen door en leggen we wat meer uit over de voorbereidingen zoals inentingen. Wij bieden persoonlijke single reizen en willen jou als klant goed kennen. Kortom, ga je ook mee op single reizen Safari in Afrika?

Populaire Single reizen

  • all
  • Buiten Europa
  • Actief
  • Luxe
  • Zon
single reizen

Het verhaal van single reizen

Reviews Single reizen

"Hi Single reizen 4You, Wat een geweldige ervaring was Iran. Jullie hebben een leuke groep samengesteld en zelfs een reisbegeleider die Nederlands spreekt en uit Iran komt. Veel gezien, genoten en leuke vrienden gemaakt. Ik ga zeker snel de volgende single reizen boeken via jullie, Gr Tessa"
"Hoi 4You Team, Ik woon in een stad en ben een dagje mee geweest de natuur in. Van Leendert de boswachter heb ik enorm veel over de natuur geleerd en waren leuke mensen in de groep! Het concept van single reizen spreekt me erg aan! Ik ga zeker vaker mee op leuke trips!Thanks, Bart"
"Hey Single reizen 4You, Ik ben net terug van een Yoga retreat in Malaga, Spanje. Wat een ontspannende week, genoten en heerlijk dat alles all inclusive was. De medewerkers van 4You zijn super vriendelijk en kon makkelijk samen alles bespreken. Ik kijk uit naar de volgende single reizen, Liefs Yvonne "

Volg ons