Wat kun jij gelukkig zijn als je bij heerlijk zomerweer over boulevard Scheveningen slentert. Je geniet van de mensen om je heen, van de zeelucht, de stranden en de uitgelaten sfeer op boulevard Scheveningen. Heerlijk hoor, zeker als je net een heerlijk diner in een van de restaurants in Scheveningen tot je hebt genomen. Boulevard Scheveningen is zien en gezien worden en het ultieme bewijs dat je echt lekker weg kunt in eigen land.

De boulevard in Scheveningen heeft iets magisch

Boulevard Scheveningen heeft iets magisch. Behalve de boulevard, heeft Scheveningen echter nog heel veel meer te bieden. Zoveel zelfs, dat je in een dag onmogelijk alles kunt zien, voelen en ervaren wat Scheveningen zo mooi maakt. En dat is nogal wat. Scheveningen is een moderne badplaats waar iedereen zich thuis voelt en vermaakt.,

Op boulevard Scheveningen tref je echt iedereen; jong en oud en opvallende en onopvallende mensen

Je ziet dat ook terug op boulevard Scheveningen. Je treft daar jong en oud en opvallende en onopvallende mensen. Je treft er iedereen. Boulevard Scheveningen is de moeite waard, dat is echter ook een wandeling door de haven en langs het Kurhaus. Je bezoekt de Pier en gaat naar Madurodam. Daar zie je Nederland in mini formaat.

Scheveningen was ook lang de plek van de boot van Radio Veronica

Scheveningen heeft je vier stranden te bieden waar je heerlijk bruin kunt worden maar ook watersporten beoefent en volleybalt. Waar jij je heerlijk vermaakt zijn de verschillende beachclubs en hippe en klassieke strandtenten. Of in het centrum van Scheveningen. Je tuurt er over de zee en ziet zo de boot van Radio Veronica weer liggen, in gedachten. Heel jaar lang lag de boot er, precies vier mijl uit de kust van Scheveningen.

Bekend van de Nieuwjaarsduik en de Vlaggendagen

Scheveningen hecht aan tradities. Zo kun je er elke eerste dag van een nieuw jaar deelnemen aan de Nieuwjaarsduik. De Vlaggendagen zijn ook al erg bekend, net als het traditioneel afsteken van vuurwerk in de zomermaanden. Liefhebbers van musea genieten ook al in Scheveningen, onder meer van zandsculpturen en Panorama Mesdag, zoals Scheveningen toch al populair is bij kunstenaars. Ze doen er onuitputtelijk inspiratie op.

Het leven is heel erg mooi in Scheveningen

Eten en drinken is ook al geen probleem in Scheveningen. Op elke straathoek kun je eten terwijl de restaurants in het district van Den Haag ook al bekend staan om de geleverde kwaliteit. Je boekt gemakkelijk een hotel, gaat naar het casino of de bioscoop en wandelt ‘s avonds over boulevard Scheveningen. Soms is het leven erg mooi, en zeker in Scheveningen. Scheveningen valt dus onder Den Haag, en is en was nooit een zelfstandige gemeente. Wel beschikt het over een eigen wapen, erkend door de gemeente Den Haag. Heel lang was het vooral een gebied van en voor vissers, later kregen de kunstenaars de overhand. Tegenwoordig draait alles in Scheveningen om toerisme. En elk jaar opnieuw komen mensen van heinde en ver naar de moderne en gezellige Nederlandse badplaats. Kijk voor sfeerimpressies eens op Barbarossabeach.nl.

 

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *